Iniciar la sessió al Compte de Google amb una altra adreça electrònica

Quan creeu un Compte de Google, obtindreu de manera automàtica una adreça de Gmail associada al compte. Tot i això, si preferiu fer servir una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, podeu enllaçar al compte una adreça electrònica que no sigui de Gmail i utilitzar-la per iniciar la sessió, recuperar la contrasenya i rebre notificacions, entre altres accions.

Quan trieu una adreça electrònica alternativa, heu de complir aquests requisits:

• No pot ser una adreça de Gmail.
  • No podeu fer servir una adreça electrònica que ja estigui enllaçada amb un altre compte de Google.
  • Recordeu que heu de fer servir la contrasenya del Compte de Google quan inicieu la sessió amb aquesta adreça electrònica.

Important: els passos següents només s'apliquen als Comptes de Google existents. Obteniu informació sobre com podeu crear un Compte de Google a partir d'una adreça electrònica alternativa.

Afegir una adreça electrònica alternativa

1. Obriu el vostre Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Seleccioneu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", feu clic a Adreça electrònica.
  4. Al costat de la secció "Adreces electròniques alternatives", seleccioneu Afegeix una adreça electrònica alternativa o Afegeix una altra adreça electrònica. És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Introduïu una adreça electrònica vostra. Seleccioneu Afegeix.

Us enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'obrir aquest correu i fer clic a l'enllaç en qüestió per poder iniciar la sessió al compte amb l'adreça alternativa. És possible que no rebeu el correu electrònic immediatament.

Si no trobeu el missatge, consulteu els nostres consells per trobar el correu electrònic de verificació o sol·licitar-ne un de nou.

Suprimir adreces electròniques alternatives

1. Obriu el vostre Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Seleccioneu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", feu clic a Adreça electrònica.
  4. Feu clic a Adreces electròniques alternatives. És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Al costat de l'adreça electrònica alternativa que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix Remove.

Consulteu quins noms d'usuari podeu suprimir del vostre Compte de Google.

Quan és possible que els usuaris vegin la vostra adreça de Gmail en comptes de l'adreça electrònica alternativa

Quan algú comparteixi contingut amb la vostra adreça electrònica alternativa, és possible que, de vegades, en comptes d'aquesta adreça vegi l'adreça electrònica principal del compte de Google (Gmail). Per exemple:

• Documents de Google: quan algú comparteixi contingut, com ara un document, amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'adreça alternativa.
  • Google Sites: quan algú comparteixi un lloc web amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'alternativa.
  • Calendar: quan respongueu a les invitacions reenviades des de la vostra adreça electrònica alternativa, l'organitzador de l'esdeveniment veurà que les respostes provenen de la vostra adreça de Gmail.
  • Google Keep: quan algú comparteixi una nota amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'alternativa.
  • Grups de Google: si suprimiu una adreça electrònica alternativa que formava part d'un grup, és possible que es mostri la vostra adreça de Gmail en comptes de l'alternativa.
  • Google Ads: quan accepteu una invitació per utilitzar un compte de Google Ads amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostraran l'adreça de Gmail i l'adreça electrònica alternativa a la pàgina d'accés al compte.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.