Visa en sammanfattning av data som sparas i Google-kontot

Du kan se en sammanfattning av vilka tjänster från Google du använder och vilken data som har sparats i Google-kontot.

Steg 1: Se en översikt över din data

Du kan se tjänster från Google som du använt när du var inloggad på ditt konto. Alla Googles tjänster visas inte.

Tips! Du kan öppna Google Översikt direkt.

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Data och integritet på navigeringspanelen.
  3. Välj Data från appar och tjänster som du använder under Din data och dina integritetsalternativ följt av Innehåll som sparats från Googles tjänster.

Steg 2: Läs mer

1. Om du vill se data för en specifik tjänst från Google letar du upp tjänstens namn i översikten.
  2. Härifrån kan du göra flera saker. De här alternativen är inte tillgängliga för alla tjänster. Det kan finnas andra alternativ för vissa produkter.
    • Så här sparar du en kopia av din data: Välj Ladda ned Hämta under tjänstens namn.
    • Så här öppnar du inställningar: Välj Inställningar Inställningar under namnet på tjänsten. Om alternativet inte är tillgängligt öppnar du tjänsten och ändrar inställningarna.
    • Om du vill ha mer information: Välj Hjälpcenter.

Läs mer om