Visa en sammanfattning av data som sparas i Google-kontot

I Google Översikt kan du se vilka av Googles tjänster du använder och vilken data som sparas i ditt konto. Där kan du se en sammanfattning av din data och få mer information.

Steg 1: Se en översikt över data

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Data och anpassning på den vänstra navigeringspanelen.
  3. Rulla till panelen Saker du skapar och gör.
  4. Klicka på Öppna Google Översikt.
  5. Du ser vilka av Googles tjänster du använder och en sammanfattning av din data.

Du ser data från de tjänster från Google som du använder när du är inloggad på kontot. Obs! Alla Googles tjänster visas inte.

Steg 2: Läs mer

1. Välj en tjänst från Google, till exempel Gmail eller YouTube.
  2. Din data visas i en sammanfattning.
  3. I sammanfattningen kan du göra flera saker. (Obs! Alternativen är inte tillgängliga för alla tjänster.)
    • Granska din data närmare genom att välja den. Då öppnas tjänsten och datan visas.
    • Om du vill öppna inställningarna väljer du Mer längst ned till höger Mer följt av och sedan Inställningar Inställningar. Om alternativet inte är tillgängligt öppnar du tjänsten och ändrar inställningarna.
    • Du kan spara en kopia av din data genom att välja Mer Mer längst ned till höger och sedan följt av Ladda ned data.
    • Om du vill se fler alternativ, till exempel hitta hjälpartiklar, väljer du Mer Mer.

Läs mer om