Een overzicht van gegevens in uw Google-account bekijken

Als u wilt bekijken welke Google-services u gebruikt en welke gegevens worden opgeslagen in uw account, gaat u naar uw Google Dashboard. Daar vindt u een overzicht van uw gegevens. Ook kunt u meer details bekijken.

Stap 1: Een overzicht van uw gegevens bekijken

1. Ga naar uw Google Dashboard. U moet wellicht inloggen.
  2. U ziet de Google-services die u gebruikt en een overzicht van uw gegevens.

U ziet gegevens van Google-services die u heeft gebruikt terwijl u was ingelogd op uw account. Opmerking: Niet alle Google-services worden hier weergegeven.

Stap 2: Meer informatie bekijken

1. Selecteer een Google-service, zoals Gmail of YouTube.
  2. Er wordt een overzicht van uw gegevens weergegeven.
  3. U kunt hier enkele acties uitvoeren. (Opmerking: Deze opties zijn niet voor elke service beschikbaar.)
    • Selecteer uw gegevens om meer details te bekijken. U wordt naar de service gebracht om de details daar te bekijken.
    • Naar Instellingen gaan: Selecteer Meer Meer en vervolgens Instellingen Instellingen in de rechterbenedenhoek. Als deze optie niet beschikbaar is, gaat u naar de service en wijzigt u de instellingen daar.
    • Een kopie van uw gegevens opslaan: Selecteer Meer Meer en vervolgens Gegevens downloaden in de rechterbenedenhoek.
    • Selecteer Meer Meer voor meer opties, zoals het vinden van Help-artikelen.

Meer informatie over: