Een overzicht van gegevens in je Google-account bekijken

Je kunt een overzicht bekijken van de Google-services die je gebruikt en de gegevens die zijn opgeslagen in je Google-account.

Stap 1: Bekijk een overzicht van je gegevens

Je ziet Google-services die je hebt gebruikt terwijl je was ingelogd op je account. Niet alle Google-services worden hier getoond.

Tip: Je kunt rechtstreeks naar je Google Dashboard gaan.

1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Selecteer onder Je opties voor gegevens en privacy de optie Gegevens uit apps en services die je gebruikt en dan Content opgeslagen vanuit Google-services.

Stap 2: Bekijk meer informatie

1. Als je gegevens voor een specifieke Google-service wilt bekijken, zoek je de naam van de service op je dashboard.
  2. Je kunt hier een paar acties uitvoeren. Deze opties zijn niet voor elke service beschikbaar. Bepaalde producten kunnen andere opties hebben.
    • Zo sla je een kopie van je gegevens op: Selecteer onder de naam van de service de optie Downloaden Downloaden.
    • Zo ga je naar instellingen: Selecteer Instellingen Instellingen onder de naam van de service. Als deze optie niet beschikbaar is, ga je naar die service en wijzig je de instellingen.
    • Meer informatie: Selecteer Helpcentrum.

Meer informatie over: