Yhteenveto Google-tililläsi olevasta datasta

Google Hallintapaneelista voit katsoa, mitä Google-palveluita käytät ja mitä dataa tilillesi on tallennettu. Hallintapaneeli näyttää datasta yhteenvedon ja tarkempia tietoja.

Vaihe 1: Datan yhteenveto

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Data ja personointi.
  3. Vieritä Luomasi ja tekemäsi asiat ‑paneeliin.
  4. Valitse Siirry Google Hallintapaneeliin.
  5. Näet käyttämäsi Google-palvelut ja yhteenvedon datastasi.

Näet datan Google-palveluista, joita käytit tilillesi kirjautuneena. Huom. Tässä ei näy kaikkia Google-palveluja.

Vaihe 2: Lisätiedot

1. Valitse Google-palvelu, esimerkiksi Gmail tai YouTube.
  2. Näet yhteenvedon datastasi.
  3. Tässä näkymässä sinulla on muutamia vaihtoehtoja. (Huom. Kaikki vaihtoehdot eivät ole käytössä kaikkien palvelujen kohdalla.)
    • Näet datan sisällön tarkemmin valitsemalla sen. Siirryt siihen liittyvään palveluun, ja näet datan siellä.
    • Avaa asetukset: Valitse oikeasta alareunasta LisääLisää ja sitten Asetukset Asetukset. Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, siirry kyseiseen palveluun ja muokkaa asetuksia siellä.
    • Tallenna kopio datastasi: Valitse oikeasta alareunasta LisääLisää ja sitten Lataa data.
    • Valitse Lisää Lisää, niin näet muita vaihtoehtoja, esimerkiksi ohjeartikkeleita.

Lue lisää:

Aiheeseen liittyviä artikkeleita