Gjør kontoen din sikrere

Du kan fortsatt logge på kontoen din

Følg fremgangsmåten for å sikre kontoen din.

Du kan ikke logge på kontoen din

For hjelp med å få tilgang til kontoen din igjen:

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette Google- eller Gmail-kontoen din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Bidra til å beskytte kontoen din

Følg disse trinnene for å gjøre kontoen din sikrere:

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Sikkerhet i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Under «Slik logger du på Google» kan du legge til gjenopprettingsalternativer for å komme inn i kontoen din igjen i fremtiden. Finn ut hvordan du konfigurerer gjenopprettingsalternativer.
    1. Slå på totrinnsbekreftelse for å gjøre kontoen enda sikrere. Finn ut hvordan du slår på totrinnsbekreftelse.
    2. Hvis du bruker Gmail, må du sjekke filtrene og innstillingene for videresending. Sørg for at e-posten din ikke blir videresendt til en e-postadresse du ikke har konfigurert.
true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.