Beskyt din konto

Du kan stadig logge ind på din konto

Følg vejledningen for at beskytte din konto.

Du kan ikke logge ind på din konto

Sådan får du hjælp til at få adgang til din konto igen:

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din Google-konto eller Gmail-konto.
    • Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto. Besvar spørgsmålene, så godt du kan.
    • Hvis du har problemer, kan du følge disse tips til gendannelse af konti.
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Beskyt din konto

Følg denne vejledning for at beskytte din konto:

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Sikkerhed i navigationspanelet til venstre.
  3. Under "Sådan logger du ind på din Google-konto" kan du tilføje gendannelsesmuligheder, så du nemt kan komme ind på din konto igen på et senere tidspunkt. Se, hvordan du opretter muligheder for gendannelse.
    1. Aktivér totrinsbekræftelse for at føje et ekstra sikkerhedsniveau til din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse.
    2. Hvis du bruger Gmail, skal du kontrollere dine filtre og indstillinger for videresendelse. Tjek, at dine mails ikke videresendes til en mailadresse, som du ikke har angivet.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.