Ajudar a protegir el compte

Encara pots iniciar la sessió al compte

Segueix els passos per protegir el teu compte.

No pots iniciar la sessió al compte

Per poder tornar a accedir al teu compte:

1. Segueix els passos per recuperar el teu Compte de Google o el servei de Gmail.
  2. Restableix la contrasenya quan se't demani. Tria una contrasenya segura que no hagis utilitzat amb aquest compte. Obtén informació sobre com pots crear una contrasenya segura.

Ajudar a protegir el compte

Segueix aquests passos per millorar la protecció del compte:

1. Ves al teu Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, fes clic a Seguretat.
  3. A "Com inicieu la sessió a Google", afegeix opcions de recuperació per tornar a accedir al compte fàcilment en el futur. Obtén informació sobre com pots configurar les opcions de recuperació.
    1. Activa la verificació en dos passos per afegir una altra capa de seguretat al compte. Obtén informació sobre com pots activar la verificació en dos passos.
    2. Si fas servir Gmail, comprova la configuració dels filtres i del reenviament. Assegura't que el correu no es reenviï a una adreça electrònica que no hagis configurat.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda