Kodin ja työpaikan asetusten päivittäminen

Voit personoida Googlen tuotteiden käyttökokemusta Google-tilisi koti- ja työosoitteiden avulla.

Jos lisäät Google-tilille koti- ja työosoitteen, saat osuvampia tuloksia ja navigointiohjeita nopeammin. Osoitteiden avulla personoidaan käyttökokemusta Googlen palveluissa. Voimme esimerkiksi näyttää kodin lähellä olevia hakutuloksia, reittiohjeita töihin ja osuvampia mainoksia. Voit poistaa osoitteet Google-tililtä milloin tahansa.

Koti- tai työosoitteen lisääminen tai muuttaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi ja sitten Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Osoitteet-kohdasta Koti tai Työ.
  4. Kirjoita osoite.
  5. Valitse Tallenna.

Vinkki: Vain sinulla on pääsy koti- ja työosoitteisiin. Jos haluat tehdä Google-tilin osoitteesta julkisen, voit lisätä sen profiilin osoitteeksi.

Koti- tai työosoitteen poistaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi ja sitten Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Osoitteet-kohdasta Koti tai Työ.
  4. Valitse Poista.

Kodin tai työpaikan reittiohjeiden kiinnittäminen

Google Mapsin Aloita-välilehdeltä löydät kiinnitetyt reittivaihtoehdot, joista näet arvioidun saapumisajan ja liikennetiedot. Lue lisää suosikkireiteistä.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae koti- tai työosoitettasi.
  3. Valitse Reittiohjeet Reittiohjeet.
  4. Valitse kulkuväline.
  5. Valitse Koti tai Työ.
  6. Napauta alareunasta Kiinnitä .

Kuvakkeen valitseminen kodille tai työpaikalle

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Tallennettu Tallenna paikka.
  3. Valitse Omat listat ‐kohdasta Merkitty.
  4. Valitse Koti- tai Työ-kohdan vierestä Lisää ja sitten Vaihda kuvaketta.
  5. Valitse kuvake kodille tai työpaikalle.
  6. Valitse Tallenna.