Funció Inicia la sessió amb Google

Què fa la funció Inicia la sessió amb Google

Important: per utilitzar la funció Inicia la sessió amb Google, necessiteu un Compte de Google. És el mateix que feu servir per a Gmail, Drive i altres aplicacions de Google.

La funció Inicia la sessió amb Google us ajuda a accedir de manera fàcil i segura a serveis i aplicacions de tercers mitjançant el vostre Compte de Google. Quan utilitzeu Inicia la sessió amb Google, no cal que introduïu un nom d'usuari i una contrasenya repetidament en diferents serveis.

Consells:

Diverses maneres d'iniciar la sessió

Podeu utilitzar el vostre Compte de Google per iniciar la sessió en serveis i aplicacions de tercers de tres maneres. Aquests són tots els mètodes que podeu utilitzar per iniciar la sessió amb el Compte de Google:

• Botó Inicia la sessió amb Google
  • Sol·licitud d'inici de sessió de Google
  • Inici de sessió automàtic

Botó Inicia la sessió amb Google

Si no heu utilitzat mai Inicia la sessió amb Google per iniciar la sessió a l'aplicació de tercers, l'aplicació mostra un botó no personalitzat d'aquesta funció. Aquest botó us demana iniciar la sessió. Si accepteu, consentiu a compartir el nom, l'adreça electrònica i la foto de perfil del vostre Compte de Google amb els tercers.
Si heu utilitzat anteriorment Inicia la sessió amb Google amb l'aplicació de tercers, l'aplicació mostra un botó personalitzat. Aquest botó us ajuda a recordar com vau iniciar la sessió el darrer cop en aquesta aplicació. Quan hi feu clic, podreu confirmar el compte que voleu fer servir per iniciar la sessió i, a continuació, s'inicia.

Sol·licitud d'inici de sessió de Google

Podeu registrar-vos per crear comptes de tercers o iniciar-hi la sessió fàcilment amb la sol·licitud d'inici de sessió de Google. Quan visiteu un lloc web o una aplicació que admeten la sol·licitud d'inici de sessió de Google, apareix una notificació. Aquesta notificació us demana que us registreu o inicieu la sessió. Quan la toqueu, s'inicia la sessió a l'aplicació de tercers.
Consell: si utilitzeu Chrome, és possible que al missatge es mostri l'URL del lloc web "Inicia la sessió a aplicacioexemple.com" en lloc del nom de l'aplicació "Inicia la sessió a l'aplicació Exemple". Obteniu més informació sobre les sol·licituds d'inici de sessió de tercers a Chrome.
Inici de sessió automàtic

Important: per utilitzar l'inici de sessió automàtic, heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google i heu d'haver consentit prèviament a compartir el vostre perfil amb els tercers corresponents amb la finalitat d'iniciar la sessió. Si no heu donat el vostre consentiment als tercers, apareixerà la sol·licitud d'inici de sessió de Google.

Per oferir una experiència fluida, l'inici de sessió automàtic us estalvia els passos manuals d'inici de sessió quan torneu a una aplicació o un servei. Un quadre de diàleg mostra el procés d'inici de sessió mentre es produeix.

Per què utilitzar la funció Inicia la sessió amb Google

La funció Inicia la sessió amb Google us permet iniciar la sessió i registrar-vos fàcilment a llocs web i aplicacions d'Internet amb la seguretat de confiança del vostre Compte de Google. A més, elimina la dependència de les contrasenyes, cosa que redueix les frustracions i els riscos de seguretat que comporten.

Seguretat millorada

Quan utilitzeu Inicia la sessió amb Google, creeu un compte segur i sense contrasenya amb el servei de tercers, de manera que no cal que feu servir contrasenyes ni noms d'usuari únics per a cada servei.
Quan utilitzeu Inicia la sessió amb Google, reduïu el nombre d'aplicacions i serveis de què s'han d'emmagatzemar les contrasenyes. Aquesta funció també garanteix la transferència segura de la informació d'autenticació.
Com que podeu fer servir el Compte de Google per iniciar la sessió en diversos serveis i aplicacions, treballem per garantir la seguretat de les experiències als vostres llocs web i aplicacions preferits. Per exemple, apliquem l'ús d'HTTPS per encriptar les vostres dades. D'aquesta manera, la navegació és més segura i s'impedeixen les experiències d'inici de sessió sense protecció.
La protecció multicompte, una tecnologia segura nostra, també ajuda a detectar esdeveniments sospitosos al compte i comparteix notificacions de seguretat amb els serveis i les aplicacions de tercers participants que connecteu al vostre Compte de Google. D'aquesta manera, els serveis i les aplicacions de tercers poden utilitzar la tecnologia de detecció d'esdeveniments sospitosos de Google per protegir-vos millor quan esteu en línia.
Consell: per descobrir més maneres de mantenir protegit el vostre Compte de Google, aneu a l'article Augmentar la seguretat del compte.

Facilitat d'ús

Amb la funció Inicia la sessió amb Google podeu iniciar la sessió fàcilment, ja que ho podeu fer amb un o dos clics. En alguns casos, quan hàgiu fet servir aquesta funció en un lloc web o una aplicació en una plataforma, després podreu iniciar la sessió de manera automàtica i uniforme en totes les plataformes.
Quan navegueu per un lloc web nou o proveu una aplicació nova, podeu fer servir Inicia la sessió amb Google per crear un compte de tercers. El compte utilitzarà la informació de perfil del vostre Compte de Google, que inclou el nom, l'adreça electrònica i la foto de perfil.
Protecció de la privadesa

Important: no compartim mai amb tercers la contrasenya del vostre Compte de Google.

La vostra privadesa és important. Per això, podeu controlar fàcilment quina informació es comparteix i amb qui.

Quan consentiu a compartir informació amb els tercers per iniciar la sessió, aquesta informació inclou el nom, l'adreça electrònica i la foto de perfil.

Google no utilitza les dades d'Inicia la sessió amb Google per a anuncis ni per a altres finalitats no relacionades amb la seguretat. Per obtenir més informació, consulteu l'article Com us ajuda Inicia la sessió amb Google a compartir dades de manera segura.

Si teniu dubtes sobre les polítiques de privadesa o de compartició de dades d'un tercer, podeu deixar d'utilitzar la funció Inicia la sessió amb Google amb la seva aplicació o lloc web. A partir del moment en què consentiu a compartir les vostres dades, la responsabilitat de controlar-les i gestionar-les recau sobre el tercer. Per obtenir més informació, consulteu la política de privadesa del tercer.
Inici de sessió a tot arreu
Si utilitzeu l'opció Inicia la sessió amb Google, podeu iniciar la sessió en diverses plataformes i navegadors i comptar amb un flux d'inici de sessió uniforme. Tot i que l'experiència d'inici de sessió a les diverses plataformes, com ara Android i iOS, pot ser lleugerament diferent de l'experiència al web, intentem que el procés sigui uniforme.

Com funciona Inicia la sessió amb Google

La funció Inicia la sessió amb Google ofereix una manera més fàcil d'iniciar la sessió en diversos llocs web d'Internet. Si teniu dubtes sobre aquesta funció, podeu obtenir més informació a les respostes que hi ha a continuació.

Puc utilitzar Inicia la sessió amb Google si no tinc un Compte de Google?

Per utilitzar Inicia la sessió amb Google, necessiteu un Compte de Google.

Què passa si tinc la sessió tancada al meu Compte de Google quan vull utilitzar Inicia la sessió amb Google?

Per utilitzar Inicia la sessió amb Google, primer heu d'iniciar la sessió al vostre Compte de Google.

Si tinc més d'un Compte de Google, com funciona Inicia la sessió amb Google?

Si teniu més d'un Compte de Google, Inicia la sessió amb Google us demana que trieu quin compte voleu utilitzar.

Si el Compte de Google que voleu utilitzar no és una de les opcions, seleccioneu Afegeix un altre compte.

Què passa si ja tinc un compte a l'aplicació de tercers?

Si teniu un compte en un servei o una aplicació de tercers, podeu fer servir la funció Inicia la sessió amb Google per iniciar la sessió.

Si no en teniu, és possible que se'n creï un automàticament en utilitzar Inicia la sessió amb Google.

Què passa si suprimeixo el meu Compte de Google?

Si suprimiu el vostre Compte de Google, també suprimireu les credencials d'inici de sessió corresponents al lloc web de tercers. És possible que se us demani que utilitzeu un nom d'usuari i una contrasenya anteriors si teníeu un compte al lloc web de tercers abans d'utilitzar Inicia la sessió amb Google, o pot ser que se us demani que en creeu de nous.

Què passa si suprimeixo el meu compte de tercers?

El vostre Compte de Google no es veu afectat, perquè els comptes de tercers i els Comptes de Google són independents els uns dels altres.

Com puc fer un seguiment d'on utilitzo Inicia la sessió amb Google?

Podeu consultar una llista de tots els serveis de tercers en què utilitzeu Inicia la sessió amb Google a la pàgina de connexions. Per obtenir més informació, consulteu l'article Com us ajuda Inicia la sessió amb Google a compartir dades de manera segura.

Com puc deixar d'utilitzar Inicia la sessió amb Google?

Si ja no voleu utilitzar el vostre Compte de Google per iniciar la sessió en una aplicació o un servei de tercers, podeu suprimir-ne la connexió.

1. Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Consulteu les aplicacions i els serveis que utilitzen Inicia la sessió amb Google.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei de tercers la connexió dels quals vulgueu suprimir.
  4. Seleccioneu Mostra els detalls i, a continuació, Deixa d'utilitzar Inicia la sessió amb Google i, a continuació, Confirma.
    • Consell: si teniu més d'un tipus de connexió, la connexió Inicia la sessió amb Google es mostrarà a "Com t'ajuda Google a iniciar la sessió a {nom de l'aplicació}".

Què passa quan utilitzo Inicia la sessió amb Google?

La funció Inicia la sessió amb Google fa servir un codi transmès de manera segura que està basat en el vostre Compte de Google. Permet que les aplicacions us autentiquin i creïn un compte a partir de la informació que la funció comparteix del vostre Compte de Google, com ara el nom, l'adreça electrònica i la foto de perfil. Per obtenir més informació, consulteu l'article Com us ajuda Inicia la sessió amb Google a compartir dades de manera segura.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.