Política de Comptes de Google inactius

Un Compte de Google us permet accedir a la majoria dels productes de Google, com ara Google Ads, Gmail i YouTube, amb el mateix nom d'usuari i contrasenya.

Un Compte de Google inactiu és un compte que no s'ha utilitzat durant un període de 2 anys. Google es reserva el dret de suprimir un Compte de Google inactiu, així com la seva activitat i les seves dades, si està inactiu durant almenys dos anys.

Aquesta política s'aplica al vostre Compte de Google personal. Aquesta política no s'aplica a cap Compte de Google que se us hagi configurat a través de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització.

Google també es reserva el dret de suprimir les dades d'un producte si no l'utilitzeu durant almenys dos anys. Això es determina segons les polítiques d'inactivitat de cada producte.

Com defineix Google l'activitat

Un Compte de Google que s'està utilitzant es considera actiu. L'activitat pot incloure les accions següents que dueu a terme en iniciar la sessió o quan teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google:

• Llegir o enviar un correu electrònic.
  • Utilitzar Google Drive.
  • Mirar un vídeo de YouTube.
  • Compartir una foto.
  • Baixar una aplicació.
  • Utilitzar la Cerca de Google.
  • Utilitzar Inicia la sessió amb Google per iniciar la sessió en una aplicació o un servei de tercers.

L'activitat del Compte de Google es demostra per compte i no per dispositiu. Podeu dur a terme accions en qualsevol superfície en què tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google; per exemple, al telèfon.

Si teniu més d'un Compte de Google configurat en un dispositiu, us recomanem que us assegureu que cada compte s'utilitzi en un període de 2 anys.

Què passa quan un Compte de Google està inactiu

Si no feu servir el vostre Compte de Google durant un període de 2 anys, es considerarà inactiu i és possible que se'n suprimeixi tot el contingut i totes les dades. Abans que això passi, teniu l'oportunitat de prendre les mesures pertinent al vostre compte quan Google us enviï:

• Notificacions per correu electrònic al Compte de Google
  • Notificacions a la vostra adreça electrònica de recuperació, si en teniu una.

Els productes de Google es reserven el dret de suprimir les vostres dades si el compte no s'utilitza al producte durant un període de 2 anys.

Com a molt aviat, es començaran a suprimir Comptes de Google de conformitat amb aquesta política l'1 de desembre de 2023.

Excepcions a aquesta política

Un Compte de Google es considera actiu encara que no s'hagi utilitzat durant un període de 2 anys si s'aplica una o diverses d'aquestes condicions:

• El Compte de Google s'ha utilitzat per comprar un producte, una aplicació, un servei o una subscripció de Google actual o en curs.
  • El Compte de Google conté una targeta regal amb saldo monetari.
  • El Compte de Google és propietari d'una aplicació o d'un joc publicats amb subscripcions en curs o actives o amb transaccions financeres actives associades. Es pot tractar d'un Compte de Google que sigui propietari d'una aplicació a Play Store.
  • El Compte de Google gestiona el compte actiu d'un menor amb Family Link.
  • El Compte de Google s'ha utilitzat per comprar un article digital, com ara un llibre o una pel·lícula.

Per suprimir un compte

Podeu suprimir el vostre Compte de Google en qualsevol moment. Obteniu més informació.
Per baixar les dades d'un compte
Podeu exportar i baixar en qualsevol moment les vostres dades dels productes de Google que utilitzeu, com ara Gmail, Fotos i YouTube. Obteniu més informació.
Per recuperar un compte
Si heu canviat d'opinió després de suprimir el vostre Compte de Google, és possible que pugueu recuperar-lo. Obteniu més informació.
Per suspendre un compte
Podeu suspendre temporalment el vostre Compte de Google. Pot ser una opció en cas de missió militar, empresonament, pelegrinatge religiós, etc. Obteniu més informació.
Com es pot consultar l'estat d'activitat
Si no sabeu del cert si el vostre Compte de Google està inactiu, inicieu-hi la sessió.

Necessiteu més ajuda?

Si continueu tenint problemes o preguntes, podeu preguntar a la comunitat.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.