Je verificatiegegevens verwijderen

Als je je identiteits- of videoverificatie hebt ingediend voor toegang tot bepaalde geavanceerde YouTube-functies, slaat Google deze op in je account.

Als je toegang tot YouTube is opgeschort vanwege beleidsschendingen, kunnen we je identiteits- of videoverificatie gedurende een bepaalde periode opslaan om ons beleid te handhaven.

Ontdek hoe je je identiteits- of videoverificatie verwijdert uit je Google-account.

De gegevens van je identiteits- of videoverificatie verwijderen

Belangrijk: Als je je identiteits- of videoverificatie verwijdert voordat je voldoende kanaalgeschiedenis hebt opgebouwd, raak je de toegang tot geavanceerde functies kwijt.

1. Log in op je Google-account.
  2. Klik links op Persoonlijke informatie.
  3. Klik op Identiteitsbewijs of Videoverificatie.
  4. Klik op Verwijderen Verwijderen.

Als je in Canada, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte woont en je YouTube-account is opgeschort, geldt het volgende:

1. Zorg dat je bent ingelogd op het account dat je hebt gebruikt om je identiteits- of videoverificatie aan te leveren.
  2. Als je de verificatiegegevens wilt laten verwijderen, vul je het verwijderingsformulier voor verificatiegegevens in.
  3. Kun je niet inloggen op je account als je het formulier invult, leg dan uit waarom.

Nadat we je verzoek hebben verwerkt of als we meer informatie nodig hebben, nemen we per e-mail contact met je op.

Je verificatiegegevens worden automatisch verwijderd zodra je genoeg kanaalgeschiedenis hebt opgebouwd. Dit kan van een paar maanden tot maximaal 2 jaar duren. De gegevens worden ook verwijderd als je binnen een jaar geen geavanceerde functies gebruikt.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.