Suprimir les vostres dades de verificació

Si heu enviat la verificació per vídeo o el document d'identitat per accedir a algunes funcions avançades de YouTube, Google l'emmagatzema al vostre compte.

Si se suspèn el vostre compte de YouTube a causa d'infraccions de les polítiques, és possible que desem la verificació per vídeo o el document d'identitat durant un període de temps.

Obteniu informació sobre com podeu suprimir la verificació per vídeo o document d'identitat al vostre Compte de Google.

Com es poden suprimir les dades de la verificació per vídeo o document d'identitat

Important: si suprimiu la verificació per vídeo o el document d'identitat abans d'establir l'historial del vostre canal, perdreu l'accés a les funcions avançades.

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Feu clic a Document d'identitat o Verificació per vídeo.
  4. Feu clic a Suprimeix Suprimeix.

Si sou al Canadà, al Regne Unit, a la Unió Europea o a l'Espai Econòmic Europeu i se suspèn el vostre compte de YouTube:

1. Assegureu-vos que teniu la sessió iniciada al mateix compte que vau utilitzar per proporcionar la verificació per vídeo o document d'identitat.
  2. Per sol·licitar que se suprimeixin les vostres dades de verificació, empleneu el formulari per a la supressió de les dades de verificació.
  3. Si no podeu iniciar la sessió al vostre compte quan empleneu el formulari, expliqueu per què.

Un cop processem la sol·licitud o si necessitem més informació, us ho farem saber per correu electrònic.

Les vostres dades de verificació se suprimeixen automàticament un cop s'ha establert l'historial del vostre canal. Aquest procés pot tardar uns quants mesos o fins a dos anys. També se suprimeixen si no feu servir les funcions avançades en un any.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.