Find videoer med stemmesøgning

Brug stemmesøgning til at finde videoer.

Administrer lydoptagelser ved hjælp af YouTubes stemmesøgning

Vigtigt! Afhængigt af andre indstillinger gemmes lydoptagelser muligvis også andre steder.

Når du taler med YouTubes stemmesøgning, som er en Google-tjeneste, bruger Google sine teknologier til lydgenkendelse til at behandle din lyd og svare dig.

YouTubes indstilling for lydoptagelser gemmer lydoptagelser fra dine interaktioner med YouTubes stemmesøgning på din Google-konto sammen med din YouTube-historik. Som beskrevet nedenfor kan Google bruge din YouTube-historik til at forbedre Googles teknologier til lydgenkendelse. Denne indstilling for lydoptagelser er deaktiveret, medmindre du aktiverer den.

Sådan anvendes lydoptagelser

Hvis du vælger at gemme lydoptagelser i din YouTube-historik, bruger Google denne lyd til at udvikle og forbedre sine teknologier til lydgenkendelse samt de Google-tjenester, der anvender dem, f.eks. YouTubes stemmesøgning.

I forbindelse med visse forbedringer af lydteknologier, lytter, transskriberer og annoterer uddannede kontrollanter gemte lydsamplinger, så Google-tjenesterne nemmere kan analysere lyden. Google beskytter dine personlige oplysninger, hvilket omfatter adskillelsen af lyd fra din konto, når kontrollanterne analyserer lyden.

Slå lydoptagelser til eller fra

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv.
  3. Klik på YouTube-historik under "Indstillinger for historik".
  4. Slå indstillingen til eller fra ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder lydoptagelser".

Når indstillingen for lydoptagelser er slået til, og du aktiverer stemmesøgning på YouTube, mens du er logget ind på din Google-konto, gemmer Google lydoptagelser på din Google-konto sammen med din YouTube-historik. Når du bruger Google Søgning eller Assistent til at søge på YouTube, gemmer denne indstilling ikke lyd.

Hvis du bruger din enhed uden internetforbindelse, gemmes lyden muligvis på din konto, når du igen er online.

Når indstillingen for lydoptagelser er slået fra, og du aktiverer stemmesøgning på YouTube, gemmer Google ikke lydoptagelser på din Google-konto sammen med din YouTube-historik, selvom du er logget ind. Når du taler med Google-tjenester, fortsætter Google med at behandle din lyd for at hjælpe os med at svare dig.

Denne lydindstilling for YouTubes stemmesøgning påvirker ikke den lyd, der gemmes og administreres af andre Google-tjenester, du kan bruge til at søge efter YouTube-videoer med din stemme, f.eks. Google Søgning og Assistent. Du kan styre, om lyd fra Google Søgning, Assistent og Maps skal gemmes sammen med din web- og appaktivitet, på activity.google.com.

Hvis du deaktiverer lydoptagelser, slettes tidligere gemt lyd ikke. Du kan altid slette dine lydoptagelser.

Tip! Hvis din enhed ved en fejl registrerer en aktivering, gemmer Google muligvis lyd. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores systemer og reducere antallet af utilsigtede aktiveringer.

Find eller slet dine lydoptagelser

Find dine lydoptagelser

Afhængigt af dine Google-kontoindstillinger gemmes lydoptagelser muligvis også andre steder.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv i sidebjælken til venstre.
  3. Under "Indstillinger for historik" skal du klikke på YouTube-historik og derefter Administrer historik. Du kan:
    • Se en liste over dine tidligere aktiviteter. Elementer med lyd har en optagelse.
    • Afspil optagelsen. Ud for Lyd skal du klikke på Info og derefter Se optagelse og derefter Afspil Play.
  4. Ud for det element, du vil slette, skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet.

Vigtigt! Hvis du ser meddelelsen "Transskription er ikke tilgængelig", skyldes det muligvis, at lydoptagelsen har for meget baggrundsstøj.

Tip! Du kan øge sikkerheden ved at kræve et ekstra bekræftelsestrin inden visning af hele din historik.

Slet lydoptagelser fra din YouTube-historik

Slet ét element ad gangen

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv.
  3. Under "Indstillinger for historik" skal du klikke på YouTube-historik og derefter Administrer historik.
    • Du kan se en liste over dine tidligere aktiviteter.
    • Elementer med lyd har en optagelse.
  4. Klik på Fjern Remove.
  5. Klik på Slet, når du bliver spurgt, om "du vil slette denne aktivitet".

Slet ét element ad gangen

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv.
  3. Under "Indstillinger for historik" skal du klikke på YouTube-historik og derefter Administrer historik.
    • Du kan se en liste over dine tidligere aktiviteter.
    • Elementer med lyd har en optagelse.
  4. Klik på Fjern Remove.
  5. Klik på Slet, når du bliver spurgt, om "du vil slette denne aktivitet".

Slet alle elementer på én gang

Denne vejledning sletter alle elementer i din YouTube-historik og ikke kun elementer, der indeholder en lydoptagelse.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Under "Indstillinger for historik" skal du klikke på YouTube-historik og derefter Administrer historik.
    • Du kan se en liste over dine tidligere aktiviteter.
    • Elementer med lyd har en optagelse.
  4. Du kan slette alle elementer i din YouTube-historik ved at klikke på Slet og derefter Slet al aktivitet.
  5. Gennemse den YouTube-aktivitet, du skal til at slette.
  6. Bekræft ved at klikke på Slet.

Slet dine lydoptagelser automatisk

Indstillingen til automatisk sletning fjerner alle elementer i din YouTube-historik og ikke kun elementer, der indeholder en lydoptagelse.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Klik på YouTube-historik under "Indstillinger for historik" og derefter Automatisk sletning.
  4. Vælg en af indstillingerne til automatisk sletning af din YouTube-historik.
  5. Klik på Slet automatisk aktivitet, som er ældre end.
  6. Vælg, hvor længe din aktivitet skal gemmes.
  7. Klik på Næste.
  8. Klik på Bekræft.

Tip! Afhængigt af andre indstillinger kan gemmes lydoptagelser muligvis også andre steder.

Google sletter muligvis lydoptagelser tidligere, hvis de ikke længere skal bruges til udvikling og forbedring. Visse sprog kræver f.eks. færre lydoptagelser med tiden.

Administrer lydoptagelser

Du kan administrere lydoptagelser og gemme dem sammen med YouTube-historik på activity.google.com. Du kan f.eks.:

• Slå indstillingen for lydoptagelser til eller fra når som helst under indstillingen for YouTube-historik.
  • Høre din lyd.
  • Vælge en af mulighederne for automatisk sletning eller slette lyd manuelt.
    • Google sletter muligvis lydoptagelser tidligere, hvis de ikke længere skal bruges til udvikling og forbedring. Visse sprog kræver f.eks. færre lydoptagelser med tiden.
  • Download din lyd på takeout.google.com.

Du kan få flere oplysninger om andre data, som Google gemmer, og hvordan og hvorfor vi bruger disse data til at forbedre vores tjenester på policies.google.com. Dette omfatter, hvordan teknologierne beskytter dine oplysninger, og hvordan indstillingerne hjælper dig med at administrere dit privatliv i vores tjenester.

Andre steder, hvor lydoptagelser muligvis også gemmes

Lydindstillingen for YouTubes stemmesøgning påvirker ikke den lyd, der gemmes og administreres af andre Google-tjenester, og som du kan bruge til at søge efter YouTube-videoer med din stemme, f.eks. Google Søgning og Assistent. Du kan styre, om lyd fra Google Søgning, Assistent og Maps skal gemmes sammen med din web- og appaktivitet, på activity.google.com.

Denne indstilling påvirker heller ikke den lyd, der gemmes på din enhed til andre formål, f.eks. når du konfigurerer og finjusterer genkendelsen af din egen stemme eller på anden måde tilpasser lydteknologien på din enhed.

Google anvender muligvis andre maskinlæringsprocesser, som ikke styres af denne indstilling, for at forbedre teknologier til lydgenkendelse med forbundet læring eller kortvarig læring. Eksempler:

• Når "Gør Gboard bedre"-indstillingen er aktiveret, kan Gboard muligvis gemme og behandle lyd på din enhed med henblik på at forbedre talegenkendelse til alle. Den sender ikke det, du siger, til serveren. Se, hvordan Gboard forbedres
  • Google kan behandle og analysere din lyd i realtid for at forbedre sine teknologier til lydgenkendelse, der anvender kortvarig læring. Denne proces gemmer ikke lyd sammen med din YouTube-historik. Få flere oplysninger på yt.be/speechlearningmodels.