Trobar vídeos amb la cerca per veu

Utilitzeu la cerca per veu per trobar vídeos.

Gestionar les gravacions d'àudio de la cerca per veu de YouTube

Important: en funció d'altres opcions de configuració, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

Quan parleu amb la cerca per veu de YouTube (un servei de Google), Google fa servir les seves tecnologies de reconeixement d'àudio per processar els vostres àudios i respondre-us.

L'opció de configuració de les gravacions d'àudio de YouTube desa les gravacions d'àudio procedents de les vostres interaccions amb la cerca per veu de YouTube al vostre Compte de Google amb l'historial de YouTube. Tal com s'explica a continuació, Google pot utilitzar l'historial de YouTube per millorar les seves tecnologies de reconeixement d'àudio. Tret que l'activeu, aquesta opció de configuració de les gravacions d'àudio està desactivada.

Com s'utilitzen les gravacions d'àudio

Si trieu que es desin les gravacions d'àudio amb l'historial de YouTube, Google aquest àudio per desenvolupar i millorar les seves tecnologies de reconeixement d'àudio i els serveis de Google que les utilitzen, com ara la cerca per veu de YouTube.

Amb la finalitat de fer algunes millores en la tecnologia d'àudio, revisors formats escolten, transcriuen i anoten mostres d'àudio desades perquè els serveis de Google puguin analitzar millor l'àudio. Google pren mesures per protegir la vostra privadesa. Això inclou separar l'àudio del vostre compte quan els revisors l'analitzen.

Activar o desactivar les gravacions d'àudio

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube.
  4. Per activar o desactivar l'opció de configuració, marqueu o desmarqueu la casella "Inclou gravacions d'àudio".

Si l'opció de configuració de les gravacions d'àudio està activada i activeu la cerca per veu des de YouTube mentre teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google, Google desa les gravacions d'àudio al Compte de Google amb l'historial de YouTube. Quan utilitzeu la Cerca de Google o l'Assistent per fer cerques a YouTube, aquesta opció de configuració no desa l'àudio.

Si utilitzeu el dispositiu sense connexió a Internet, és possible que els àudios es desin al vostre compte quan torneu a estar en línia.

Si l'opció de configuració de les gravacions d'àudio està desactivada i activeu la cerca per veu des de YouTube, encara que tingueu la sessió iniciada, Google no desarà gravacions d'àudio al vostre Compte de Google amb l'historial de YouTube. Quan parleu amb els serveis de Google, Google continua processant l'àudio per ajudar-nos a respondre-us.

Aquesta opció de configuració de l'àudio de la cerca per veu de YouTube no afecta l'àudio que desen i gestionen altres serveis de Google que podeu utilitzar per cercar vídeos de YouTube amb la veu, com ara la Cerca de Google i l'Assistent. Podeu controlar si voleu que l'àudio de la Cerca de Google, l'Assistent i Maps es desi amb l'opció Activitat al web i en aplicacions a activity.google.com.

Si desactiveu les gravacions d'àudio, l'àudio desat anteriorment no se suprimirà. Podeu suprimir les vostres gravacions d'àudio en qualsevol moment.

Consell: si el dispositiu detecta una activació per error, és possible que Google desi l'àudio. No deixem mai de treballar per millorar els nostres sistemes i reduir les activacions no intencionades.

Cercar o suprimir gravacions d'àudio

Cercar gravacions d'àudio

En funció de la configuració del vostre Compte de Google, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la barra lateral esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube i, a continuació, Gestiona l'historial. Podeu fer el següent:
    • Revisar la llista amb les vostres activitats anteriors. Els elements amb la icona d'àudio tenen una gravació.
    • Reproduir la gravació. A costat de la icona d'àudio , feu clic a Detalls i, a continuació, Mostra la gravació i, a continuació, Reprodueix Play.
  4. Al costat de l'element que vulgueu suprimir, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Important: si rebeu un missatge que diu "La transcripció no està disponible", és possible que la gravació tingués massa soroll de fons.

Consell: a fi d'augmentar la seguretat, podeu fer que es requereixi un pas de verificació addicional per veure el vostre historial complet.

Suprimir gravacions de l'historial de YouTube

Suprimir elements un per un

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube i, a continuació, Gestiona l'historial.
    • Trobareu una llista de les vostres activitats anteriors.
    • Els elements amb la icona d'àudio tenen una gravació.
  4. Feu clic a Suprimeix Remove.
  5. Quan vegeu la sol·licitud "Confirma que vols suprimir aquesta activitat", feu clic a Suprimeix.

Suprimir elements un per un

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube i, a continuació, Gestiona l'historial.
    • Trobareu una llista de les vostres activitats anteriors.
    • Els elements amb la icona d'àudio tenen una gravació.
  4. Feu clic a Suprimeix Remove.
  5. Quan vegeu la sol·licitud "Confirma que vols suprimir aquesta activitat", feu clic a Suprimeix.

Suprimir tots els elements alhora

En seguir aquests passos, se suprimiran tots els elements de l'historial de YouTube, no només els que incloguin una gravació.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube i, a continuació, Gestiona l'historial.
    • Trobareu una llista de les vostres activitats anteriors.
    • Els elements amb la icona d'àudio tenen una gravació.
  4. Per suprimir tots els elements de l'historial de YouTube, feu clic a Suprimeix i, a continuació, Suprimeix tota l'activitat.
  5. Reviseu l'activitat de YouTube que voleu suprimir.
  6. Confirmeu-ho fent clic a Suprimeix.

Suprimir gravacions d'àudio automàticament

L'opció de supressió automàtica suprimeix tots els elements de l'historial de YouTube, no només els que inclouen una gravació d'àudio.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", feu clic a Historial de YouTube i, a continuació, Supressió automàtica.
  4. Trieu una opció de supressió automàtica per a l'historial de YouTube.
  5. Feu clic a Suprimeix automàticament l'activitat que tingui una antiguitat superior a.
  6. Seleccioneu durant quant de temps voleu conservar l'activitat.
  7. Feu clic a Següent.
  8. Feu clic a Confirma.

Consell: en funció d'altres opcions de configuració, és possible que les gravacions d'àudio es desin en altres llocs.

És possible que Google suprimeixi l'àudio abans si ja no es necessita per a desenvolupaments ni millores. Per exemple, pot ser que, a mesura que passi el temps, es necessiti menys àudio per a alguns idiomes.

Gestionar les gravacions d'àudio

Podeu gestionar les gravacions d'àudio, desades amb l'historial de YouTube, a activity.google.com. Per exemple, podeu:

• Activar o desactivar l'opció de configuració de les gravacions d'àudio en qualsevol moment a l'opció Historial de YouTube.
  • Escoltar el vostre àudio.
  • Triar una opció de supressió automàtica o suprimir l'àudio manualment.
    • És possible que Google suprimeixi l'àudio abans si ja no es necessita per a processos de desenvolupament i millora. Per exemple, pot ser que, a mesura que passi el temps, es necessiti menys àudio per a alguns idiomes.
  • Baixar el vostre àudio a takeout.google.com.

A policies.google.com, podeu obtenir informació sobre altres dades que Google desa, sobre el motiu pel qual ho fa i sobre com s'utilitzen les dades per millorar els nostres serveis. Això inclou com les tecnologies protegeixen la vostra informació i com els controls us ajuden a gestionar la privadesa en tots els nostres serveis.

Altres llocs en què es poden desar les gravacions d'àudio

L'opció de configuració d'àudio de la cerca per veu de YouTube no afecta l'àudio desat i gestionat per altres serveis de Google que també podeu utilitzar per cercar vídeos de YouTube amb la veu, com ara la Cerca de Google i l'Assistent. Podeu controlar si voleu que es desi l'àudio de la Cerca de Google, l'Assistent i Maps amb l'opció Activitat al web i en aplicacions a activity.google.com.

Aquesta opció de configuració tampoc no afecta l'àudio desat al dispositiu amb altres finalitats, com ara per configurar i ajustar el vostre perfil personal de Voice Match o per personalitzar d'altres maneres les tecnologies d'àudio al dispositiu.

Per millorar les tecnologies de reconeixement d'àudio amb aprenentatge federat o efímer, Google pot utilitzar altres processos d'aprenentatge automàtic que no es controlen amb aquesta opció de configuració. Per exemple:

• Si l'opció Millora Gboard està activada, és possible que Gboard desi i processi àudio al dispositiu per ajudar a millorar el reconeixement de parla per a tothom. No envia al servidor el que dieu. Obteniu informació sobre com millora Gboard.
  • Per millorar les tecnologies de reconeixement d'àudio que utilitzen l'aprenentatge efímer, és possible que Google processi i analitzi el vostre àudio en temps real. Aquest procés no desa l'àudio amb l'historial de YouTube. Obteniu més informació a yt.be/speechlearningmodels.