Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Opret en underretning

Du kan få e-mails, når nye resultater for et emne vises i Google Søgning. Du kan f.eks. få oplysninger om nyheder og produkter, eller når nogen nævner dit navn.

Opret en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
  2. Angiv et emne, du vil følge, i feltet øverst.
  3. Klik på Vis valgmuligheder for at ændre dine indstillinger. Du kan ændre:
    • Hvor ofte du får underretninger
    • De typer af websites, du vises
    • Dit sprog
    • Den del af verden, du vil have oplysninger om
    • Hvor mange resultater du vil se
    • Hvilke konti der får underretningen
  4. Klik på Opret en underretning. Du får e-mails, når vi finder relevante søgeresultater.

Rediger en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
  2. Klik på Rediger Rediger ud for en underretning.
  3. Klik på Vis valgmuligheder, hvis du ikke kan se nogen valgmuligheder.
  4. Foretag dine ændringer.
  5. Klik på Opdater underretning.
  6. Du kan ændre, hvordan du får underretninger, ved at klikke på Indstillinger Indstillinger og så markér de valgmuligheder, du ønsker, og klik på Gem.

Slet en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
  2. Klik på Slet Slet ud for den underretning, du vil fjerne.
  3. Valgfrit: Du kan også slette en underretning ved at klikke på Afmeld nederst i en e-mail med en underretning.

Løs problemer med at få eller se underretninger

Trin 1: Kontrollér, hvilken konto du er logget ind på
  1. Gå til Google Underretninger.
  2. Kontrollér Google-bjælken for din aktuelle konto.
  3. Hvis du ikke er på den rigtige konto, skal du klikke på dit profilbillede og så Log ud.
  4. Log ind med den rigtige konto.
Trin 2: Kontrollér dine underretningsindstillinger
  1. Gå til Google Underretninger.
  2. Klik på Aktivér, hvis du ser en meddelelse om, at dine underretninger er blevet deaktiveret.
  3. I sektionen "Mine underretninger" skal du klikke på den underretning, du vil se resultater for.
  4. Klik på Vis valgmuligheder for at kontrollere din e-mailadresse og dine e-mailindstillinger.
Trin 3: Kontrollér dine e-mailindstillinger

Kontrollér din e-mailkonto, hvis du har fulgt vejledningen ovenfor og stadig ikke får underretninger:

• Sørg for, at din indbakke ikke er fuld.
  • Sørg for, at e-mails fra Google Underretninger ikke sendes til din spammappe. Hvis du bruger Gmail, skal du føje googlealerts-noreply@google.com til dine kontaktpersoner.