Je keuzes voor cookies en gegevens

Als je een Google-service gebruikt terwijl je uitgelogd bent, zie je misschien een verzoek van Google om een keuze te maken voor je cookies en personalisatie-instellingen.

Zo kun je bepalen hoe Google cookies gebruikt voor personalisatie en advertenties op Zoeken, YouTube en internet. Als je voor Alles accepteren kiest, krijg je relevantere resultaten en aanbevelingen.

Inhoudsopgave

Waarom zie ik dit verzoek?

Voordat je doorgaat naar een Google-service, moet je een keuze maken voor je cookieselectie en personalisatie-instellingen.

Dit gaat niet om een wijziging van het Privacybeleid, maar om je meer inzicht in het volgende te geven:

• hoe Google cookies gebruikt,
  • welke informatie Google verzamelt en hoe we die gebruiken,
  • personalisatie-instellingen waarmee je kunt aanpassen hoe je Google gebruikt als je uitgelogd bent.

Als je bent uitgelogd, kun je met deze opties bepalen hoe Google cookies gebruikt voor personalisatie en advertenties op Zoeken, YouTube en internet. Als je voor Alles accepteren kiest, krijg je relevantere resultaten en aanbevelingen.

Wanneer zie ik dit verzoek?

Je kunt dit verzoek in de volgende gevallen te zien krijgen:

• Je hebt geen Google-account.
  • Je hebt je cookieselectie nog niet ingesteld.
  • Je hebt de cookieselectie voor bepaalde Google-services aangepast.

Je beslissing kan van invloed zijn op meerdere Google-services, niet alleen op de service waarvoor je dit verzoek bekijkt.

Wat kan ik doen als ik dit verzoek zie?

Als je het verzoek ziet, heb je verschillende opties.

Het verzoek bekijken en doorgaan naar de Google-service
Nadat je de informatie hebt gelezen, kun je de optie Alles accepteren, Alles afwijzen of Meer opties selecteren om de cookieselectie en personalisatie-instellingen te kiezen die het beste bij je passen.
Je opties bekijken

Selecteer Meer opties of ga naar g.co/privacytools.

Je kunt ook meer informatie bekijken over hoe Google gegevens gebruikt, cookies gebruikt en gegevens beschermt.

Je personalisatie-instellingen aanpassen

Je kunt zelf bepalen hoe Google cookies gebruikt voor personalisatie en advertenties op Zoeken, YouTube en internet, zelfs als je bent uitgelogd. Zo pas je de personalisatie-instellingen aan via het verzoek:

1. Selecteer Meer opties.
  2. Maak voor elke instelling een keuze.
  3. Selecteer Je instellingen bevestigen of Alles afwijzen om het gebruik van cookies voor bepaalde doeleinden te weigeren.

Je kunt ook altijd naar g.co/privacytools gaan.

Bij Hoe wijzig ik mijn personalisatie-instellingen? hieronder vind je meer informatie over de instellingen die je kunt wijzigen.

Zie ik dit verzoek meerdere keren?

In de volgende gevallen kan het verzoek opnieuw worden getoond:

• Je gebruikt Google op meerdere apparaten en in meerdere browsers en je bent niet ingelogd.
  • Je hebt je cookies gewist of voor de browser ingesteld dat je cookies regelmatig worden gewist.

Welke opties heb ik nadat ik een keuze heb gemaakt?

Als je je cookies of personalisatie-instellingen wilt beheren, kun je altijd inloggen op je Google-account of naar g.co/privacytools gaan. Je kunt ook ons Privacybeleid lezen en informatie bekijken over hoe Google cookies gebruikt.

Waarom is inloggen op een Google-account nuttig?

Kies Inloggen in het verzoek of ga naar account.google.com om in te loggen op je Google-account. Meer informatie over Google-accounts

Als je inlogt op je Google-account, kunnen we je accountvoorkeuren onthouden en je een consistente Google-service leveren op alle apparaten waarop je bent ingelogd.

Tip: Als je bent ingelogd, kun je ook de instellingen en gegevens voor personalisatie van Google beheren die in je Google-account zijn opgeslagen. Dit omvat bijvoorbeeld je zoekopdrachten en browse-activiteit en de plaatsen waar je naartoe gaat.

Hoe wijzig ik mijn personalisatie-instellingen?

Als je je personalisatie-instellingen wilt wijzigen, kun je altijd naar g.co/privacytools gaan.

Sommige instellingen zijn alleen relevant als je bent ingelogd op je Google-account. Als je bent uitgelogd, zie je daarom minder instellingen die je kunt wijzigen.

Advertenties

Gegevens

Browserinstellingen

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.