Evästeitä ja dataa koskevat valintasi

Kun käytät Googlen palvelua, etkä ole kirjautuneena sisään, saatat saada Googlelta pyynnön valita eväste- ja personointiasetuksesi.

Näin voit valita, miten Google käyttää evästeitä personointiin ja mainontaan Haussa, YouTubessa ja verkossa. Jos valitset "Hyväksy kaikki", saat osuvampia tuloksia ja suosituksia.

Sisällysluettelo

Miksi näen tämän pyynnön?

Ennen kuin jatkat Googlen palveluun, sinun on valittava evästeiden ja personoinnin asetukset.

Tässä ei ole kyse tietosuojakäytännön muutoksesta, vaan tarkoituksena on selventää näitä asioita:

• Miten Google käyttää evästeitä
  • Mitä tietoja Google kerää ja miksi sekä kuinka tietoja käytetään
  • Millaisia personointiasetuksia sovelletaan, kun käytät Googlea kirjautumatta sisään

Jos olet uloskirjautuneena, voit valita näiden asetusten avulla, miten Google käyttää evästeitä personointiin ja mainontaan Haussa, YouTubessa ja verkossa. Jos valitset "Hyväksy kaikki", saat osuvampia tuloksia ja suosituksia.

Milloin näen tämän pyynnön?

Saatat nähdä tämän pyynnön seuraavissa tapauksissa:

• Sinulla ei ole Google-tiliä
  • Et ole vielä tehnyt evästevalintoja
  • Muokkasit tiettyjen Googlen palveluiden evästevalintoja

Valintasi voi vaikuttaa useisiin Googlen palveluihin eikä vain siihen, missä näit tämän pyynnön.

Kun näen pyynnön, mitä vaihtoehtoja minulla on?

Kun luet pyynnön, sinulla on useita vaihtoehtoja.

Lue pyyntö läpi ja jatka Googlen palveluun
Kun olet tarkistanut tiedot, voit tehdä eväste- ja personointiasetukset valitsemalla "Hyväksy kaikki", "Hylkää kaikki" tai "Lisää vaihtoehtoja".
Vaihtoehtoihin tutustuminen

Valitse Lisää vaihtoehtoja tai siirry osoitteeseen g.co/privacytools.

Voit myös lukea lisää siitä, miten Google käyttää dataa sekä evästeitä ja suojaa tietoja.

Personointiasetusten muokkaaminen

Voit valita, miten Google käyttää evästeitä personointiin ja mainontaan Haussa, YouTubessa ja verkossa, vaikka et olisi kirjautuneena sisään. Näin voit muokata personointiasetuksiasi pyynnön kautta:

1. Valitse Lisää vaihtoehtoja.
  2. Tee valinta kunkin asetuksen kohdalla.
  3. Valitse "Vahvista asetuksesi" tai "Hylkää kaikki", jos haluat estää evästeiden käytön tiettyihin tarkoituksiin.

Voit myös milloin tahansa siirtyä osoitteeseen g.co/privacytools.

Lue lisää muokattavista asetuksista alempaa Miten voin muuttaa personointiasetuksiani? ‑kohdasta.

Näenkö pyynnön useita kertoja?

Saatat nähdä pyynnön uudelleen seuraavissa tapauksissa:

• Käytät Googlea useilla laitteilla tai selaimilla etkä ole kirjautunut sisään tilillesi
  • Poistat evästeet tai olet laittanut päälle selainasetuksen, joka poistaa evästeet säännöllisesti

Kun olen tehnyt valinnan, mitä vaihtoehtoja minulla on?

Voit muuttaa evästeitä ja personointiasetuksia milloin tahansa kirjautumalla sisään Google-tilillesi tai siirtymällä osoitteeseen g.co/privacytools. Voit myös lukea tietosuojakäytäntömme ja tietoa siitä, miten Google käyttää evästeitä.

Miksi Google-tilille kirjautuminen on hyödyllistä?

Valitse pyynnössä "Kirjaudu sisään" tai siirry osoitteeseen account.google.com ja kirjaudu Google-tilillesi. Lisätietoa Google-tileistä

Kun kirjaudut sisään Google-tilillesi, voimme muistaa tiliasetuksesi ja tarjota yhdenmukaisen Google-käyttökokemuksen kaikilla sisäänkirjautuneilla laitteillasi.

Vinkki: Kun olet kirjautuneena sisään, voit myös ylläpitää Google-tilille tallennettuja Googlen personointiasetuksia ja dataa. Tähän kuuluvat esimerkiksi hakusi, selaustoimintasi ja paikat, joissa olet käynyt.

Miten voin muuttaa personointiasetuksiani?

Jos haluat muuttaa personointiasetuksiasi, voit milloin tahansa siirtyä osoitteeseen g.co/privacytools.

Joitakin asetuksia tarvitaan vain, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi. Siksi näet vähemmän muutettavia asetuksia, kun olet kirjautuneena ulos.

Mainokset

Data

Selainasetukset

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.