Dine valg vedrørende cookies og data

Når du bruger en Google-tjeneste, mens du er logget ud, får du muligvis vist en anmodning fra Google, der beder dig om at foretage et valg vedrørende dine indstillinger for cookies og tilpasning.

Dette giver dig mulighed for at styre, hvordan Google bruger cookies til tilpasning og annoncering i Søgning, på YouTube og på nettet. Hvis du vælger "Acceptér alle", får du mere relevante resultater og anbefalinger.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor får jeg vist denne anmodning?

Før du fortsætter til en Google-tjeneste, skal du foretage et valg vedrørende dine indstillinger for cookies og tilpasning.

Det drejer sig ikke om en ændring af privatlivspolitikken, men om at give dig indsigt i følgende:

• Sådan anvender Google cookies
  • Hvilke oplysninger Google indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi bruger dem
  • Indstillinger for tilpasning, der giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan du bruger Google – også selvom du er logget ud

Hvis du er logget ud, giver disse valg dig mulighed for at styre, hvordan Google bruger cookies til tilpasning og annoncering i Søgning, på YouTube og på nettet. Hvis du vælger "Acceptér alle", får du mere relevante resultater og anbefalinger.

Hvornår vises denne anmodning?

Du får muligvis vist denne anmodning, hvis:

• Du ikke har en Google-konto.
  • Du endnu ikke har foretaget et valg i forhold til cookies
  • Du har justeret dine valg af cookies for visse Google-tjenester

Din beslutning kan påvirke flere Google-tjenester og ikke kun den tjeneste, hvor denne anmodning vises.

Hvilke muligheder har jeg, når jeg får vist denne anmodning?

Du har flere muligheder, når du læser anmodningen.

Læs anmodningen, og fortsæt til Google-tjenesten
Når du har gennemgået oplysningerne, kan du vælge "Acceptér alle", "Afvis alle" eller "Flere valgmuligheder" for at vælge de indstillinger for cookies og tilpasning, der passer bedst til dig.
Gennemgå dine muligheder

Du kan vælge "Flere valgmuligheder" eller gå til g.co/privacytools.

Du kan også få flere oplysninger om, hvordan Google bruger data, bruger cookies og beskytter oplysninger.

Juster dine indstillinger for tilpasning

Du kan styre, hvordan Google bruger cookies til tilpasning og annoncering i Søgning, på YouTube og på nettet – også når du er logget ud. Du kan justere dine indstillinger for tilpasning direkte via anmodningen. Sådan gør du:

1. Vælg Flere valgmuligheder.
  2. Foretag et valg for hver indstilling.
  3. Vælg "Bekræft dine indstillinger" eller "Afvis alle" for at afvise brugen af cookies til visse formål.

Du kan også til enhver tid gå til g.co/privacytools.

Du kan få flere oplysninger om de indstillinger, du kan ændre, ved at gå til afsnittet "Hvordan ændrer jeg mine indstillinger for tilpasning?" nedenfor.

Vises denne anmodning mere end én gang?

Anmodningen vises muligvis igen, hvis:

• Du bruger Google på flere enheder eller i flere browsere, og du ikke er logget ind
  • Du rydder dine cookies, eller du har aktiveret browserindstillinger, der med jævne mellemrum rydder dine cookies

Hvilke muligheder har jeg, når jeg har foretaget et valg?

Du kan til enhver tid administrere dine indstillinger for cookies og tilpasning ved at logge ind på din Google-konto eller gå til g.co/privacytools. Du kan også læse vores privatlivspolitik og oplysninger om, hvordan Google bruger cookies.

Hvordan kan det hjælpe at logge ind på en Google-konto?

Vælg "Log ind" i anmodningen, eller gå til account.google.com for at logge ind på din Google-konto. Få flere oplysninger om Google-konti.

Når du logger ind på din Google-konto, kan vi huske dine kontopræferencer og give dig en ensartet Google-oplevelse på alle de enheder, hvor du er logget ind.

Tip! Når du er logget ind, kan du også administrere dine Google-indstillinger for tilpasning og de data, der gemmes på din Google-konto. Dette omfatter f.eks. dine søgninger, din browseraktivitet og de steder, du færdes.

Hvordan ændrer jeg mine indstillinger for tilpasning?

Hvis du vil ændre nogen af dine indstillinger for tilpasning, kan du til enhver tid gå til g.co/privacytools.

Nogle indstillinger er kun relevante, hvis du er logget ind på din Google-konto. Du får derfor vist færre indstillinger, der kan ændres, når du er logget ud.

Annoncer

Data

Browserindstillinger

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.