Använd fjärrkontrollen för tillgänglighet

Du kan använda en fjärrkontroll med Chromebox för möten.Använd knappsatsen för att ringa eller bjuda in någon till ett möte och ange en möteskod.

Navigera i Chromebox för möten med hjälp av fjärrkontrollen

• Om du vill flytta runt på skärmen i Chromebox för möten använder du pilarna.
  • Om du vill markera en funktion använder du pilarna + mellanslag.
  • Om du vill utöka sidopanelen trycker du på Meny .
  • Tryck och håll ned vänster- eller högerpilen för att reglera volymen.

Aktivera eller inaktivera talad feedback

På fjärrkontrollen håller du ned menyknappen  tills talet startar eller stoppar.
En stigande ton indikerar att skärmläsaren är på och en fallande ton indikerar att den är av.

Visa direkttextning i Chromebox för möten

Du kan använda fjärrkontrollen för att aktivera direkttextning som visar texten i konversationen på skärmen under videomöten.

Obs! Om du spelar in ett videomöte spelas inte direkttextning in och den visas inte när du spelar upp inspelningen.

Använda inställningsmenyn med en fjärrkontroll

Ta reda på hur du använder en fjärrkontroll för att aktivera tillgänglighetsfunktioner för Chromebox för möten.