De afstandsbediening gebruiken voor toegankelijkheid

U kunt een afstandsbediening gebruiken met Chromebox voor vergaderingen. Gebruik het toetsenblok om iemand te bellen of uit te nodigen voor een vergadering en om de code van een vergadering in te voeren.

Navigeren op Chromebox voor vergaderingen met de afstandsbediening

• Gebruik de pijlen om te navigeren op het scherm van de Chromebox voor vergaderingen.
  • Gebruik de pijlen en de spatiebalk om een element te markeren.
  • Druk op Menu om het zijvenster uit te vouwen.
  • Houd de pijl naar links of rechts ingedrukt om het volume te regelen.

Gesproken feedback in- of uitschakelen

Houd op de afstandsbediening de toets Menu ingedrukt totdat de gesproken feedback begint of stopt.
Een stijgende toon geeft aan dat de schermlezer is ingeschakeld en een dalende toon geeft aan dat de schermlezer is uitgeschakeld.

Live ondertiteling weergeven op Chromebox voor vergaderingen

U kunt de afstandsbediening gebruiken om live ondertiteling in of uit te schakelen. Als de ondertiteling is ingeschakeld, wordt de tekst van het gesprek tijdens een videovergadering weergegeven op het tv-scherm.

Opmerking: Als u een videovergadering opneemt, wordt de live ondertiteling niet opgenomen en wordt deze niet weergegeven als u de opname afspeelt.

Het instellingenmenu gebruiken met een afstandsbediening

Bekijk meer informatie over het gebruik van een afstandsbediening om toegankelijkheidsfuncties op een Chromebox voor vergaderingen in te schakelen.