Een USB-toetsenbord aansluiten voor betere toegankelijkheid

U kunt een toetsenbord gebruiken met Google Meet-hardware, Chromebox en Chromebase.

Opmerking: Gebruik slechts één invoerbron tegelijk. Als u een fysiek toetsenbord gebruikt en daarna op het scherm tikt, moet u de gesproken feedback mogelijk opnieuw starten.

Navigeren met het toetsenbord

U kunt een toetsenbord gebruiken voor het volgende:

• Gebruik de pijltoetsen om te bewegen over het scherm.
  • Druk op Tab om vooruit te gaan. Druk op Shift + Tab om terug te gaan.
  • Doe het volgende in een vergadering:
    • Druk op een pijl om het zijvenster uit te vouwen. Druk op Esc om het samen te vouwen.

Het instellingenmenu gebruiken met een toetsenbord

U kunt een toetsenbord gebruiken om het instellingenmenu aan te zetten op Google Meet-hardware, Chromebox en Chromebase.

1. Gebruik de pijltoetsen of de Tab-toets om naar Instellingen  te gaan.
  2. Druk op Enter of de spatiebalk.
  3. Gebruik de pijl-omlaag  om Toegankelijkheid  te markerenand thendruk op Enter.
  4. Kies een optie. Markeren:
    Vergrootglas
    : Druk op de pijl-omlaag .
    Gesproken feedback: Druk 2 keer op de pijl-omlaag .
  5. Druk op Enter om de functie aan  of uit  te zetten.
    Opmerking: Als u gesproken feedback aanzet, hoort u een prompt wanneer de functie aanstaat.

Toegankelijkheidsfuncties aan- of uitzetten

Druk op het aangesloten toetsenbord op Ctrl + Alt + Z om gesproken feedback meteen aan of uit te zetten. Of volg de stappen om gesproken feedback of schermvergroting in te schakelen via het instellingenmenu

Tab om de ondertiteling in of uit te schakelen

Met live ondertiteling wordt de tekst van het gesprek op het scherm weergegeven tijdens videovergaderingen. Gebruik de Tab-knop om door de stappen te navigeren om ondertiteling te gebruiken in een videovergadering met Meet-hardware.