Gå med i en grupp om tillgänglighet

Gå med i ett av Googles tillgänglighetsforum för att komma i kontakt med gruppmedlemmar och ta del av det senaste om Googles tillgänglighetsfunktioner och produkter. Läs mer om vår policy för grupper.

Gruppen accessible

Gå med i forumet accessible och diskutera tillgänglighet och Google-produkter. Dela med dig av tips, ge feedback och ta del av de senaste tillgänglighetsmeddelandena från Google.

Gruppen ChromeVox Discuss

Viktigt! Det här är en privat grupp och godkännande krävs för att gå med. Om du inte får ett godkännande inom 1–2 arbetsdagar kan du skicka ett e-postmeddelande till chromevox-discuss@googlegroups.com.

Gå med i forumet ChromeVox Discuss och diskutera ChromeVox och hur det fungerar. Dela med dig av tips, ge feedback och ta del av de senaste meddelandena om ChromeVox och uppdateringarna från Google.

Gruppen Chrome Accessibility

Viktigt! Det här är en privat grupp och godkännande krävs för att gå med. Om du inte får ett godkännande inom 1–2 arbetsdagar kan du skicka ett e-postmeddelande till chrome-accessibility@googlegroups.com.

Gå med i forumet Chrome Accessibility och diskutera tillgänglighetsfunktioner i Chrome och hur de fungerar. Dela med dig av tips, ge feedback och ta del av de senaste meddelandena om Chrome och uppdateringarna från Google.

Gruppen Chromebook Accessibility

Gå med i forumet Chromebook Accessibility och få svar på frågor om tillgänglighet och Chromebook. Samarbeta med andra i gruppen och dela med dig av tips, ge feedback och ta del av de senaste meddelandena om Chromebook och uppdateringarna från Google.

Gruppen för brytarstyrning

Gå med i forumet för brytarstyrning där du kan hitta meddelanden och diskussioner om brytarstyrning. Med brytarstyrning kan du interagera med Android-enheten genom en eller flera brytare i stället för med pekskärmen.

Gruppen för röststyrning

Gå med i forumet för röststyrning för att hitta meddelanden och diskussioner om röststyrning. Med röststyrning kan du styra enheten med röstkommandon. Du kan öppna appar, navigera och redigera text med hjälp av rösten.

Håll dig uppdaterad

Var först med att läsa om nya produkter och teammeddelanden genom att följa oss på @googleaccess.

Besök The Keyword om du vill läsa artiklar om Google Tillgänglighet.