Kom i kontakt med et brukerfellesskap for tilgjengelighet

Bli med i et Google Tilgjengelighet-forum for å komme i kontakt med medlemmer av brukerfellesskapet og holde deg oppdatert om Google Tilgjengelighet-funksjoner og -produkter. Finn ut mer om retningslinjene våre for brukerfellesskap.

Brukerfellesskap for tilgjengelighet

Bli med i tilgjengelighetsforumet for å diskutere tilgjengelighet og Google-produkter. Del tips, gi tilbakemeldinger og hold deg oppdatert om kunngjøringer om tilgjengelighet fra Google.

ChromeVox-diskusjonsfellesskap

Viktig: Dette er en privat gruppe som krever godkjenning for å bli med. Hvis du ikke blir godkjent innen 24–48 virketimer, kan du sende en e-post til chromevox-discuss@googlegroups.com.

Bli med i ChromeVox-diskusjonsforumet for å diskutere ChromeVox og hvordan det fungerer. Del tips, gi tilbakemeldinger og hold deg oppdatert om ChromeVox-kunngjøringer og -oppdateringer fra Google.

Brukerfellesskap for Chrome-tilgjengelighet

Viktig: Dette er en privat gruppe som krever godkjenning for å bli med. Hvis du ikke blir godkjent innen 24–48 virketimer, kan du sende en e-post til chrome-accessibility@googlegroups.com.

Bli med i tilgjengelighetsforumet for Chrome for å diskutere tilgjengelighetsfunksjoner i Chrome og hvordan de fungerer. Del tips, gi tilbakemeldinger og hold deg oppdatert om Chrome-kunngjøringer og -oppdateringer fra Google.

Brukerfellesskap for Chromebook-tilgjengelighet

Bli med i tilgjengelighetsforumet for Chromebook for å få svar på spørsmål om Chromebook-tilgjengelighet. Samarbeid med brukerfellesskapet for å dele tips, gi tilbakemeldinger og holde deg oppdatert om Chromebook-kunngjøringer og -oppdateringer fra Google.

Brukerfellesskap for brytertilgang

Bli med i forumet for brytertilgang for å finne kunngjøringer og diskusjoner om brytertilgang. Brytertilgang innebærer at du kan kommunisere med Android-enheten din ved hjelp av én eller flere brytere, i stedet for berøringsskjermen.

Brukerfellesskap for Taletilgang

Bli med i forumet for Taletilgang for å finne kunngjøringer og diskusjoner om Taletilgang. Med Taletilgang kan du styre enheten med stemmen. Bruk stemmen til å åpne apper, navigere og endre tekst uten å bruke hendene.

Hold deg oppdatert

For å bli den første som hører om nye produkter og kunngjøringer fra teamet, følg oss på @googleaccess.

For å lese nyhetssaker om Google Tilgjengelighet, gå til The Keyword.