Bliv en del af et forum om hjælpefunktioner

Deltag i et forum for Googles hjælpefunktioner for at komme i kontakt med andre gruppemedlemmer og holde dig opdateret om Googles hjælpefunktioner og produkter. Få flere oplysninger om vores gruppepolitikker.

Forummet Accessible

Deltag i forummet Accessible for at diskutere hjælpefunktioner og Google-produkter. Del tips, giv feedback, og hold dig opdateret med meddelelser om hjælpefunktioner fra Google.

Gruppen ChromeVox Discuss

Vigtigt! Dette er en privat gruppe, og du skal godkendes, før du kan deltage. Hvis du ikke modtager en godkendelse inden for 24-48 timer (beregnet inden for åbningstiden), kan du sende en mail til chromevox-discuss@googlegroups.com.

Deltag i forummet ChromeVox Discuss for at diskutere ChromeVox, og hvordan det fungerer. Del tips, giv feedback, og hold dig opdateret med meddelelser om ChromeVox og opdateringer fra Google.

Forummet Chrome Accessibility

Vigtigt! Dette er en privat gruppe, og du skal godkendes, før du kan deltage. Hvis du ikke modtager en godkendelse inden for 24-48 timer (beregnet inden for åbningstiden), kan du sende en mail til chrome-accessibility@googlegroups.com.

Deltag i forummet Chrome Accessibility for at diskutere Chrome-hjælpefunktioner, og hvordan de fungerer. Del tips, giv feedback, og hold dig opdateret med meddelelser om Chrome og opdateringer fra Google.

Gruppen Chromebook Accessibility

Deltag i forummet Chromebook Accessibility for at få svar på spørgsmål om hjælpefunktioner i Chromebook. Samarbejd med fællesskabet om at dele tips, give feedback og holde dig opdateret om meddelelser om Chromebook og opdateringer fra Google.

Forum for kontaktadgang

Deltag i forummet for kontaktadgang for at finde meddelelser og diskussioner om kontaktadgang. Kontaktadgang giver dig mulighed for at interagere med din Android-enhed ved hjælp af én eller flere kontakter i stedet for touchskærmen.

Forum for Stemmeadgang

Deltag i forummet for Stemmeadgang for at finde meddelelser og diskussioner om Stemmeadgang. Med Stemmeadgang kan du styre din enhed ved hjælp af stemmekommandoer. Brug din stemme til at åbne apps, navigere på siden og redigere tekst håndfrit.

Hold dig opdateret

Følg os på @googleaccess for at være blandt de første, der hører om nye produkter og teammeddelelser.

Du kan læse historier fra Google Tilgængelighed ved at gå til The Keyword.