Connectar amb una comunitat d'accessibilitat

Uneix-te a un fòrum d'Accessibilitat de Google per connectar amb membres de la comunitat i estar al dia de les funcions i els productes d'Accessibilitat de Google. Obtén informació sobre les polítiques de la comunitat.

Comunitat d'accessibilitat

Uneix-te al fòrum d'accessibilitat per parlar sobre l'accessibilitat i els productes de Google. Comparteix consells, fes suggeriments i estigues al dia sobre els anuncis d'accessibilitat de Google.

Comunitat de debat de ChromeVox

Important: aquest grup és privat i cal aprovació per unir-s'hi. Si no reps l'aprovació en un termini de 24 a 48 hores laborables, envia un correu electrònic a chromevox-discuss@googlegroups.com.

Uneix-te al fòrum de debat de ChromeVox per parlar sobre ChromeVox i com funciona. Comparteix consells, fes suggeriments i estigues al dia dels anuncis de ChromeVox i les actualitzacions de Google.

Comunitat d'Accessibilitat de Chrome

Important: aquest grup és privat i cal aprovació per unir-s'hi. Si no reps l'aprovació en un termini de 24 a 48 hores laborables, envia un correu electrònic a chrome-accessibility@googlegroups.com.

Uneix-te al fòrum d'Accessibilitat de Chrome per parlar sobre les funcions d'accessibilitat de Chrome i com funcionen. Comparteix consells, fes suggeriments i estigues al dia dels anuncis de Chrome i les actualitzacions de Google.

Comunitat d'Accessibilitat de Chromebook

Uneix-te al fòrum d'Accessibilitat de Chromebook per obtenir respostes a preguntes sobre l'accessibilitat de Chromebook. Col·labora amb la comunitat per compartir consells, fer suggeriments i estar al dia dels anuncis de Chromebook i les actualitzacions de Google.

Comunitat d'accés amb interruptors

Uneix-te al fòrum d'accés amb interruptors per obtenir accés a anuncis i debats sobre l'accés amb interruptors. L'accés amb interruptors et permet interaccionar amb el dispositiu Android mitjançant interruptors en lloc de la pantalla tàctil.

Comunitat de Voice Access

Uneix-te al fòrum de Voice Access per obtenir accés a anuncis i debats sobre Voice Access. Voice Access et permet controlar el dispositiu amb ordres de veu. Fes servir la veu per obrir aplicacions, navegar i editar textos sense haver d'utilitzar les mans.

Estar al dia de totes les novetats

Segueix-nos a @googleaccess per ser el primer a rebre els anuncis de l'equip i descobrir els productes nous.

Per llegir articles d'Accessibilitat de Google, visita The Keyword.