Contact opnemen met het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking

Het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking kan ondersteuning bieden bij het gebruik van Google-producten. Onder deze ondersteuning vallen toegankelijkheidsfuncties, aanvullende functies en ondersteunende technologie.

Contact opnemen met een specialist

Volg de link bij een supportoptie om contact op te nemen met een specialist.

E-mail

E-mail met een specialist.

Be My Eyes

Neem contact op met een specialist via Be My Eyes. Bekijk de instructies voor de Be My Eyes-app voor gedetailleerde stappen.

Openingstijden en talen

Alle supportopties zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Telefoon

Engels:

01:00 - 17:00 uur PT

09:00 - 01:00 uur GMT

Spaans en Braziliaans-Portugees:

00:00 - 08:30 uur PT

08:00 - 16:30 uur GMT

Chat

Engels:

01:00 - 17:00 uur PT

09:00 - 01:00 uur GMT

E-mail

Engels:

01:00 - 17:00 uur PT

Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Braziliaans-Portugees:

08:00 - 16:30 uur GMT

Be My Eyes

01:00 - 17:00 uur PT

09:00 - 01:00 uur GMT

American Sign Language (ASL)

08:00 - 17:00 uur PT

Instructies voor de Be My Eyes-app

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek in de zoekbalk naar de Be My Eyes-app.
  3. Tik op Installeren.
  4. Tik op Openen.
  5. Neem het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Be My Eyes door en tik op I Agree (Ik ga akkoord).
  6. Voltooi de individuele gebruikersinstellingen.
  7. Tik op Specialized Help (Gespecialiseerde hulp) en dan Google.
  8. Tik op Call Google (Google bellen).
  9. De eerste keer dat je belt, neem je het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google door en tik je op I Agree (Ik ga akkoord).
  10. Er wordt automatisch een gesprek gestart zodat je in contact kunt komen met een Google-specialist die support biedt voor gebruikers met een beperking.

Resources