Support voor Google Toegankelijkheid

We zijn voortdurend bezig om onze producten te verbeteren en ontvangen graag je feedback. Lees verder voor meer informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen en feedback kunt sturen.

Contact opnemen met het supportteam voor gebruikers met een beperking

Het supportteam voor gebruikers met een beperking is beschikbaar om vragen te beantwoorden over het gebruik van hulpmiddelen voor lichamelijke beperkingen in combinatie met Google-producten en over toegankelijkheidsfuncties en -functionaliteit in Google-producten. Support is alleen beschikbaar in het Engels en van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur PT.

E-mailen met een specialist

Voor e-mailsupport vul je het contactformulier voor e-mailsupport voor gebruikers met een beperking in. Je ontvangt binnen 24 kantooruren een reactie.

Chatten met een specialist

Voor chatsupport vul je het contactformulier voor chatsupport voor gebruikers met een beperking in.

Een specialist spreken

Voor telefonische support vul je het contactformulier voor telefonische support voor gebruikers met een beperking in.

Contact opnemen met een specialist via Be My Eyes

Via de Be My Eyes-app op je telefoon of tablet kun je contact opnemen met een Google-specialist die support biedt voor gebruikers met een beperking.

Deze optie is beschikbaar in Australië, Canada, de Filipijnen, Hongkong, Ierland, India, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je telefoon of tablet.
  2. Zoek in de zoekbalk naar de Be My Eyes-app.
  3. Tik op Installeren.
  4. Tik op Openen.
  5. Neem het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Be My Eyes door en tik op I Agree (Ik ga akkoord).
  6. Voltooi de individuele gebruikersinstellingen.
  7. Tik op Specialized Help (Gespecialiseerde hulp) en dan Google.
  8. Tik op Call Google (Google bellen).
  9. De eerste keer dat je belt, neem je het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google door en tik je op I Agree (Ik ga akkoord).
  10. Er wordt automatisch een gesprek gestart zodat je in contact kunt komen met een Google-specialist die support biedt voor gebruikers met een beperking.

Help-artikelen zoeken

Voor hulp bij het gebruik van Google-producten kun je dit Helpcentrum voor Toegankelijkheid raadplegen of zoeken in Google Help. Ga naar de website over Google Toegankelijkheid voor meer informatie over de toegankelijkheidsfuncties en producten van Google.

Feedback verzenden

We kunnen niet persoonlijk op je feedback reageren, maar we zorgen er wel voor dat je feedback naar het juiste team wordt doorgestuurd. Vul het feedbackformulier voor toegankelijkheid in (alleen beschikbaar in het Engels), geef feedback over een product, stel een nieuw product voor of beschrijf een probleem dat je ondervindt. Als je meerdere vragen hebt, verzoeken we je deze afzonderlijk in te dienen.