Kontakt Googles support til brugere med handicap

Googles supportteam til brugere med handicap står klar til at yde hjælp til Google-produkter. Support omfatter hjælpefunktioner og hjælpeteknologi.

Kom i kontakt med en specialist

Du kan komme i kontakt med en specialist ved at vælge en supportmulighed og følge linket. Hvis en kanal er angivet som utilgængelig, kan du se listen over åbningstider og sprog for at finde ud af, hvornår den bliver tilgængelig.

Telefon

Kanalen er ikke tilgængelig i øjeblikket. Se åbningstider og sprog nedenfor.

Chat

Kanalen er ikke tilgængelig i øjeblikket. Se åbningstider og sprog nedenfor.

Mail

Be My Eyes

Kanalen er ikke tilgængelig i øjeblikket. Se åbningstider og sprog nedenfor.

Amerikansk tegnsprog (ASL, American Sign Language)

Kanalen er ikke tilgængelig i øjeblikket. Se åbningstider og sprog nedenfor.
Åbningstider og sprog for Googles support til brugere med handicap

Alle supportmuligheder er tilgængelige mandag til fredag.

Telefon, chat og Be My Eyes

Engelsk:

04.00-19.00 PT, 11.00-2.00 GMT

Mail

Engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og portugisisk (Brasilien):

04.00-19.00 PT, 11.00-2.00 GMT

Amerikansk tegnsprog (ASL)

08.00-17.00 PT

Ressourcer