Skärmläsningsprogram som fungerar med Google Drive

Du kan använda Drive på din Android-enhet med tillgänglighetsfunktioner som TalkBack, BrailleBack och växling av tillgång.

Om du använder ett USB- eller Bluetooth-tangentbord med din Android-enhet, kan du använda kortkommandon med Drive.

Om du använder TalkBack:

• Om du vill öppna en fil på Drive trycker eller sveper du på den för att fokusera på den. Tryck sedan snabbt två gånger för att öppna den.
  • Om du vill göra annat som att byta namn på eller flytta filer, trycker eller sveper du för att fokusera på filen. Tryck sedan snabbt två gånger och håll nere för att välja den. Öppna Fler åtgärder och välj ett alternativ i verktygsfältet.

Om du vill veta mer besöker du tillgänglighetshjälpen för Android.