Schermlezers die werken met Google Drive

Als je een Android-apparaat hebt, kun je acties in Drive uitvoeren met toegankelijkheidsfuncties als TalkBack, BrailleBack en Switch Access.

Heb je een USB- of Bluetooth-toetsenbord voor je Android-apparaat, dan kun je ook de sneltoetsen voor Drive gebruiken.

Acties die je kunt uitvoeren met TalkBack:

• Een bestand in Drive openen: Tik of veeg om de focus op het bestand te plaatsen. Dubbeltik vervolgens om het bestand te openen.
  • Andere acties (zoals bestandsnamen wijzigen of bestanden verplaatsen): Tik of veeg om de focus op het bestand te plaatsen. Dubbeltik vervolgens en houd vast om het bestand te selecteren. Kies daarna een optie in het menu Meer acties in de werkbalk.

Lees het artikel over toegankelijkheidsfuncties voor Android voor meer informatie.