Traduir la parla a text amb Subtítols instantanis

Amb un sol toc, Subtítols instantanis subtitula automàticament la parla que detecta al teu dispositiu. Pots utilitzar aquesta funció en continguts multimèdia, com ara vídeos, podcasts, trucades, videotrucades i missatges d'àudio.

Important:

• Els subtítols a les trucades només funcionen en telèfons Pixel.

Contingut

Activar Subtítols instantanis

Moure el quadre de subtítols

Canviar la configuració de Subtítols instantanis

Escriure respostes durant una trucada

Consum de la bateria i altres notes

Obtenir ajuda

Activar Subtítols instantanis

Subtítols instantanis funciona:

• En telèfons Pixel 2 i models posteriors en anglès.
  • En telèfons Pixel 6 i Pixel 6 Pro en alemany, anglès, espanyol, francès, italià i japonès.
    • En telèfons Pixel 6 i Pixel 6 Pro també pots identificar aquests idiomes i traduir subtítols multimèdia automàticament mitjançant la detecció automàtica.
  • En altres telèfons Android determinats.

Per activar o desactivar Subtítols instantanis:

1. Prem el botó de volum.
  2. Sota els controls de volum, toca Subtítols instantanis Subtítols instantanis.

Consell: si aquests passos no funcionen, és possible que primer hagis d'activar Subtítols instantanis a la configuració d'accessibilitat del dispositiu.

Si la funció Subtítols instantanis està activada, els subtítols apareixen quan es detecta una veu en reproduir contingut multimèdia al teu dispositiu.

Als telèfons Pixel, els subtítols també es mostren durant les trucades. L'interlocutor rep un missatge de veu que l'informa que els subtítols estan activats.

Tots els subtítols es processen localment, mai no s'emmagatzemen ni tampoc no surten del dispositiu.

Consell: si no trobes l'opció "Subtítols instantanis", és possible que hagis d'actualitzar Android System Intelligence. Android System Intelligence abans s'anomenava "Serveis de personalització del dispositiu". Si trobes el nom anterior a Play Store, pots actualitzar l'aplicació igualment.

Moure el quadre de subtítols

• Per moure el quadre de subtítols, mantén-lo premut i arrossega'l cap amunt o cap avall.
  • Per amagar els subtítols o desactivar Subtítols instantanis, arrossega el quadre cap a la part inferior de la pantalla.
  • Per ampliar o reduir el quadre de subtítols, fes doble toc. Aquest moviment no està disponible durant una trucada.

Canviar la configuració de Subtítols instantanis

1. Al dispositiu, obre Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toca So i, a continuació, Subtítols instantanis.
  3. A Configuració, pots cercar o canviar aquestes opcions de configuració:
    • Activa o desactiva Subtítols instantanis.
    • Mostra o amaga el llenguatge obscè.
    • Mostra o amaga etiquetes de so, com ara les rialles o els aplaudiments.
    • Mostra o amaga la icona de Subtítols instantanis al control del volum.
    • Activa o desactiva els subtítols a les trucades. Aquesta opció de configuració només està disponible per a telèfons Pixel.

Consell: per canviar la mida, l'estil i el color dels subtítols, ves a Preferències dels subtítols.

Escriure respostes durant una trucada

Important: només està disponible en dispositius Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a i Pixel Fold.

Utilitza aquesta funció per fer trucades sense veu. Rebràs subtítols del que diu l'altra persona i podràs escriure les respostes en temps real. El sistema llegirà els teus missatges en veu alta. Aquesta funció no tradueix i només et permet conversar en el teu idioma actual.

Per activar l'opció per escriure respostes:
  1. Obre Configuració Aplicació Configuració al telèfon.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, Subtítols instantanis.
  3. Activa Escriu respostes durant les trucades.

Durant les trucades, rebràs una notificació que t'informa que els subtítols de la trucada estan activats. Per començar a escriure, toca Teclat Keyboard.

Consum de la bateria i altres notes

Durant les trucades o quan reprodueixes contingut multimèdia, Subtítols instantanis utilitza més bateria. Subtítols instantanis es desactiva automàticament en mode d'estalvi de bateria.

Altres notes sobre Subtítols instantanis:

• Subtítols instantanis no està pensat per a les trucades amb més d'una persona.
  • En les trucades, si et silencies durant el missatge que informa sobre els subtítols, el missatge també se silenciarà. Assegura't que l'altra persona sap que els subtítols estan activats.
  • És possible que en alguns continguts multimèdia i aplicacions de trucades els subtítols no estiguin disponibles.
  • Subtítols instantanis funciona millor en àudios amb veus clares i un soroll de fons baix.
  • Subtítols instantanis no funciona amb música.
  • Subtítols instantanis no utilitza dades mòbils ni connexió a Internet. L'àudio i els subtítols es processen al dispositiu i mai no s'emmagatzemen ni s'envien a Google.

Obtén més ajuda

Per obtenir més ajuda amb Subtítols instantanis, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.