Brug Lydforstærker

Du kan bruge Lydforstærker til høretelefoner med ledning eller Bluetooth-høretelefoner til at filtrere og forstærke lyden i dit miljø eller på din Android-enhed.

Download og aktivér Lydforstærker

Bemærk! Hvis du har en Pixel 4, 3a eller 3, skal du springe til Pixel-afsnittet nedenfor.

1. Download Lydforstærker i Google Play.
  2. Slut høretelefoner med ledning til din Android-enhed.
  3. Gå til sektionen med oversigten over alle dine apps.
  4. Tryk på appen Lydforstærker Lydforstærker.

Pixel: Aktivér Lydforstærker

Lydforstærkeren er allerede installeret på Pixel 4-, 3a- og 3-telefoner. Følg disse trin for at komme i gang:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner, og tryk derefter på Lydforstærker.
  3. Tryk på Åbn Lydforstærker.
  4. Tryk på OK for at acceptere tilladelserne.
  5. Valgfrit: Skift din genvej til Lydforstærker. Få flere oplysninger om genveje til hjælpefunktioner.
  6. Slut høretelefoner med ledning eller Bluetooth-telefoner til din enhed.
  7. Du kan starte Lydforstærker ved hjælp af genvejen til Lydforstærker (stryg opad med to fingre, eller tryk på knappen Hjælpefunktioner Hjælpefunktioner).

Skift indstillinger for Lydforstærker

Du kan ændre lydstyrken og lydindstillingerne, så lyden justeres efter dine aktuelle omgivelser.

1. Mens Lydforstærker kører, kan du stryge nedad fra toppen af skærmen og derefter trykke på notifikationen for Lydforstærker.
  2. Udforsk disse muligheder:
    • Sæt lydforstærkningen på pause: Tryk på Pause Sæt på pause.
    • Rediger lydindstillingerne: På fanen Lyd kan du tilpasse indstillingerne for Boost og Finjustering og finde den konfiguration, der fungerer bedst for dig.
    • Juster ørerne hver for sig: Aktivér Juster ører hver for sig på fanen Lyd for at indstille ørerne uafhængigt af hinanden. For Bluetooth-høretelefoner gælder denne indstilling kun for lyd på enheden og ikke for lyd fra dine omgivelser.
    • Reducer uønskede lyde: Tilpas niveauet for støjreducering på fanen Støj.

Fejlfinding af problemer med Bluetooth-høretelefoner

Med Bluetooth-høretelefoner kan lyden være forsinket eller have en lavere kvalitet. Prøv følgende trin for at forbedre lydkvaliteten og reducere forsinkelsen:

1. Gå til fanen Kilde i Lydforstærker. Vælg Indbygget mikrofon i menuen Mikrofon.
  2. Hold høretelefonerne tættere på din telefon, og undgå at placere genstande mellem høretelefonerne og din telefon.

Nogle mærker af Bluetooth-høretelefoner kan have lyd af lavere kvalitet og problemer med forsinkelse. Hvis trinnene ovenfor ikke forbedrer din lydkvalitet, kan du prøve at skifte til høretelefoner med ledning.

Flere muligheder

• Brug lydforstærkeren som en ekstern mikrofon. Anbring din telefon i nærheden af et fjernsyn eller en højttaler, og brug så dine Bluetooth-høretelefoner. Du kan høre lyden i dine høretelefoner, mens lydstyrken stadig er tilpas for andre.
  • Brug lydforstærkeren til at afspille video og lyd på din enhed. Denne valgmulighed er tilgængelig for Pixel-telefoner med Android 10. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.