Lydforstærker: Forstærk lyden af omgivende tale og lyd på enheden

Du kan bruge Lydforstærker til høretelefoner med ledning eller Bluetooth-høretelefoner til at filtrere, supplere og forstærke lydene fra dine omgivelser eller på din Android-enhed.

Download og aktivér Lydforstærker

1. Download Lydforstærker fra Google Play på din Android-enhed.
  2. Slut høretelefoner til din Android-enhed.
  3. Gå til sektionen med oversigten over alle dine apps.
  4. Tryk på appen Lydforstærker Lydforstærker.

Aktivér Lydforstærker på din Android-enhed

Lydforstærker er allerede installeret på Pixel 3 og nyere samt på udvalgte Android-enheder.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Lydforstærker og derefter ÅbnLydforstærker.
  3. Tilslut høretelefoner med ledning eller trådløse høretelefoner til din enhed.

Tip!

• Sådan føjer du Lydforstærker til din appliste:
    1. Gå til Lydforstærker og derefter Indstillinger.
    2. Aktivér Vis ikon på applisten under "Generelt".
  • Sådan opretter du en genvej til Lydforstærker:
    1. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Lydforstærker.
    2. Aktivér genvejen til Lydforstærker.

Skift indstillinger for Lydforstærker

Du kan ændre støjreducerings- og boostniveauet, så det passer til dine aktuelle omgivelser.

1. Åbn Lydforstærker på din enhed.
  2. Tryk på Telefonmikrofon.
  3. Juster indstillingerne:
    • Reducer uønskede lyde: Træk i skyderen "Støjreducering" for at reducere baggrundsstøj. Denne indstilling gælder kun for telefonens mikrofon, ikke for telefonens medier.
    • Boost stille lyde: Træk skyderen for "Boost stille lyde" til højre for at skrue op for stille lyde, f.eks. lyde ved lav tale.
    • Boost høje eller lave frekvenser: Træk skyderen til højre for at booste højfrekvente lyde som f.eks. fuglelyde. Træk skyderen til venstre for at skrue op for lavfrekvente lyde såsom dybe stemmer.
    • Juster ører hver for sig: Tryk på Juster ørerne hver for sig for at justere lyd- og frekvensindstillinger for venstre og højre øre. Denne indstilling gælder kun for Bluetooth-høretelefoner og ikke for telefonens mikrofon.

Vigtigt! Med nogle Bluetooth-høretelefoner kan lyden være forsinket eller have en lavere kvalitet. Prøv med et andet sæt, eller skift til høretelefoner med ledning for at få en bedre lydkvalitet.

Brug samtaletilstand på din Pixel-telefon

På Pixel 3 og nyere kan du bruge samtaletilstand til at forstærke din samtalepartners stemme og blokere andre lyde. Denne tilstand er mest nyttig, når du har en samtale i støjende omgivelser, og du vil fokusere udelukkende på talerens stemme.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner og derefter Lydforstærker.
  3. Tryk på Åbn Lydforstærker og derefter Telefonmikrofon og derefter Samtaletilstand.
  4. Ret telefonens kamera mod din samtalepartner.
  5. Tryk på Juster lyde.
    • Du kan justere, hvor meget støj du blokerer, ved at aktivere Støjreducering og bruge skyderen.
    • Hvis du vil forstærke lave lyde, skal du aktivere Boost og bruge skyderen "Boost stille lyde".
    • Du kan ændre frekvensen ved at aktivere Boost og bruge skyderne for "Boost høje eller lave frekvenser".

Tip!

• Du får de bedste lydresultater med støjreducerende høretelefoner med ledning.
  • For at gøre tale endnu mere tydelig kan du flytte skyderen for "Støjreducering" til over 90 %.
  • Tryk på Skift kamera, og få din samtalepartner til at holde telefonen.
  • Du kan sætte forstærkeren på pause ved at stryge fingeren over notifikationspanelet og trykke på Pause Pause.

Se, hvordan du bruger samtaletilstand.

Forstærk medier på din enhed

Du kan bruge Lydforstærker til at afspille video og lyd på din enhed. Du kan også justere lyden fra musik eller videoer, du afspiller på din enhed. Denne valgmulighed er tilgængelig for Pixel-telefoner med Android 10. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

Tip! Du kan også bruge Lydforstærker som fjernmikrofon. Anbring din telefon i nærheden af et fjernsyn eller en højttaler, og brug så dine Bluetooth-høretelefoner. Du kan høre lyden i dine høretelefoner, mens lydstyrken stadig er tilpas for andre.

Få hjælp

Kontakt Googles support til brugere med handicap for at få yderligere hjælp til hjælpefunktioner i Android.