Amplificador de so: amplificar l'àudio del dispositiu i de la parla de l'entorn

Pots utilitzar l'amplificador de so amb auriculars amb cable o Bluetooth per filtrar, augmentar i amplificar els sons de l'entorn o del dispositiu Android.

Baixar i activar l'amplificador de so

1. Al dispositiu Android, baixa l'amplificador de so des de Google Play.
  2. Connecta uns auriculars al dispositiu Android.
  3. Ves a la secció Aplicacions.
  4. Toca l'aplicació Amplificador de so Amplificador de so.

Activar l'amplificador de so al dispositiu Android

L'amplificador de so ja està instal·lat a Pixel 3 i en models posteriors, i en dispositius Android seleccionats.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, Amplificador de so i, a continuació, Obre l'amplificador de so.
  3. Connecta uns auriculars amb cable o sense fil al dispositiu.

Consells:

• Per afegir l'amplificador de so a la llista d'aplicacions, fes el següent:
    1. Ves a Amplificador de so i, a continuació, Configuració.
    2. A "General", activa l'opció Mostra la icona a la llista d'aplicacions.
  • Per crear una drecera a l'amplificador de so:
    1. Toca Accessibilitat i, a continuació, Amplificador de so.
    2. Activa la drecera de l'amplificador de so.

Canviar la configuració de l'amplificador de so

Pots canviar la reducció del soroll i potenciar els nivells de so perquè s'ajustin al teu entorn actual.

1. Al dispositiu, obre l'amplificador de so.
  2. Toca Micròfon del telèfon.
  3. Ajusta la configuració:
    • Redueix els sons no desitjats: per reduir el soroll de fons, arrossega el control lliscant "Reducció del soroll". Aquesta opció de configuració només s'aplica al micròfon del telèfon i no al contingut multimèdia.
    • Potencia els sons dèbils: per potenciar els sons dèbils, com ara els sons de veu baixos, arrossega el control lliscant "Potencia els sons dèbils" cap a la dreta.
    • Potencia les freqüències baixes o les freqüències altes: per potenciar els sons de freqüència alta, com ara els sons dels ocells, arrossega el control lliscant cap a la dreta. Per potenciar els sons de freqüència baixa, com ara les veus greus, arrossega el control lliscant cap a l'esquerra.
    • Ajusta els auriculars per separat: per aplicar la configuració de so i de freqüència als auriculars dret i esquerre per separat, toca Ajusta els auriculars per separat. En el cas dels auriculars Bluetooth, aquesta opció de configuració només s'aplica al contingut multimèdia del telèfon, no al micròfon.

Important: amb alguns auriculars Bluetooth, és possible que el so pateixi un retard o que tingui una qualitat inferior. Per millorar la qualitat del so, prova uns altres auriculars o utilitza uns amb cable.

Utilitzar el mode de conversa en un telèfon Pixel

En telèfons Pixel 3 i models posteriors, pots utilitzar el mode de conversa per amplificar la veu del teu interlocutor i bloquejar altres sorolls. Aquest mode és més útil quan tens una conversa en un entorn sorollós i vols centrar-te només en la veu de l'interlocutor.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, Amplificador de so.
  3. Toca Obre l'amplificador de so i, a continuació, Micròfon del telèfon i, a continuació, Mode de conversa.
  4. Enfoca la càmera del telèfon al teu interlocutor.
  5. Toca Ajusta els sons.
    • Per canviar la quantitat de soroll que bloqueges, activa Reducció del soroll i utilitza el control lliscant.
    • Per potenciar els sons dèbils, activa Potencia i utilitza el control lliscant "Potencia els sons dèbils".
    • Per canviar la freqüència, activa Potencia i utilitza els controls lliscants "Potencia la freqüència alta o baixa".

Consells:

• Per obtenir els millors resultats d'àudio, utilitza auriculars amb cable i cancel·lació de soroll.
  • Per sentir-hi amb més claredat, mou el control lliscant "Reducció del soroll" per sobre del 90%.
  • Toca Canvia de càmera i demana a l'interlocutor que aguanti el telèfon.
  • Per posar en pausa l'amplificació, fes lliscar l'àrea de notificacions i toca Posa en pausa Pause.

Obtén més informació sobre com pots utilitzar el mode de conversa.

Amplificar el contingut multimèdia al dispositiu

Pots utilitzar l'amplificador de so per reproduir vídeos i àudio al dispositiu. També pots ajustar el so de la música o dels vídeos que es reprodueixen al dispositiu. Aquesta opció està disponible en telèfons Pixel amb Android 10. Obtén informació sobre com pots comprovar i actualitzar la versió d'Android.

Consell: també pots utilitzar l'amplificador de so com a micròfon remot. Col·loca el telèfon a prop d'un televisor o d'un altaveu i posa't els auriculars Bluetooth. Escoltaràs l'àudio als auriculars mentre que el volum es manté a un nivell agradable per als demés.

Obtén ajuda

Per obtenir més ajuda amb Accessibilitat d'Android, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.