Kontakta Googles supportteam för kunder med funktionsnedsättning

Googles supportteam för användare med funktionsnedsättning hjälper användare med funktionsnedsättning med Googles produkter. Supporten omfattar tillgänglighetsfunktioner och hjälpmedelsteknik.

Kontakta en specialist

Kontakta en specialist genom att välja ett supportalternativ och följa länken. Om en kanal inte är tillgänglig kan du titta på listan över öppettider och språk för att ta reda på när den blir tillgänglig.

Telefon

Kanalen är inte tillgänglig just nu. Se öppettider och språk nedan.

Chatt

Kanalen är inte tillgänglig just nu. Se öppettider och språk nedan.

E-post

Be My Eyes

Kanalen är inte tillgänglig just nu. Se öppettider och språk nedan.

Amerikanskt teckenspråk (ASL)

Kanalen är inte tillgänglig just nu. Se öppettider och språk nedan.
Öppettider och språk för Googles support för kunder med funktionsnedsättning

Alla supportalternativ är tillgängliga måndag till fredag.

Telefon, chatt och Be My Eyes

Engelska:

4.00–19.00 (PT), 11.00–02.00 (GMT)

E-post

Engelska, franska, spanska, tyska, italienska och brasiliansk portugisiska:

4.00–19.00 (PT), 11.00–02.00 (GMT)

Amerikanskt teckenspråk (ASL)

kl. 8.00–17.00 (PT)

Resurser