Kontakt Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne

Google har et eget team som tilbyr produktstøtte til brukere med nedsatt funksjonsevne. Støttetilbudet inkluderer tilgjengelighetsfunksjoner, funksjonalitet og assisterende teknologi.

Kontakt en spesialist

Velg et brukerstøttealternativ og følg linken for å få kontakt med en spesialist. Hvis en kanal er oppført som utilgjengelig, kan du se i oversikten over åpningstider og språk for å finne ut når den blir tilgjengelig.

Telefonnummer

Kanalen er for øyeblikket utilgjengelig. Se åpningstidene og språkene nedenfor.

Chat

Kanalen er for øyeblikket utilgjengelig. Se åpningstidene og språkene nedenfor.

E-postadresse

Be My Eyes

Kanalen er for øyeblikket utilgjengelig. Se åpningstidene og språkene nedenfor.

Amerikansk tegnspråk

Åpningstider og språk for Googles brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne

Alle brukerstøttealternativene er tilgjengelige fra mandag til fredag.

Telefon, chat og Be My Eyes

Engelsk:

04:00–19:00 PT, 11:00–02:00 GMT

E-postadresse

Engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og brasiliansk portugisisk:

04:00–19:00 PT, 11:00–02:00 GMT

Amerikansk tegnspråk

08:00–17:00 PT

Ressurser