Contactar amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat

L'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat està disponible per oferir assistència relacionada amb els productes de Google als usuaris de la comunitat de discapacitats. Això inclou ajuda amb les funcions d'accessibilitat i la tecnologia d'assistència.

Connectar amb un especialista

Per contactar amb un especialista, tria una opció d'assistència i segueix l'enllaç. Si un canal es mostra com a no disponible, consulta la llista d'horaris i idiomes per saber quan estarà disponible.

Telèfon

El canal no està disponible en aquest moment. Consulta els horaris i els idiomes a continuació.

Xat

El canal no està disponible en aquest moment. Consulta els horaris i els idiomes a continuació.

Correu electrònic

Be My Eyes

El canal no està disponible en aquest moment. Consulta els horaris i els idiomes a continuació.

Llengua de signes americana (ASL)

Horari i idiomes de l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat

Totes les opcions d'assistència estan disponibles de dilluns a divendres.

Telèfon, xat i Be My Eyes

Anglès:

De 4:00 a 19:00 (PT) i d'11:00 a 2:00 (GMT)

Correu electrònic

Alemany, anglès, espanyol, francès, italià i portuguès del Brasil:

De 4:00 a 19:00 (PT) i d'11:00 a 2:00 (GMT)

Llengua de signes americana (ASL)

De 8:00 a 17:00 (PT)

Recursos