Bruk apper med TalkBack

Du kan åpne apper, bytte mellom apper og vise to apper samtidig med delt skjerm.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 7.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Åpne apper på enheten

1. For å gå til startskjermen på enheten, sveip opp fra bunnen med to fingre.
  2. For å åpne appdelen, sveip opp med to fingre på startskjermen.
  3. For å finne apper, sveip til venstre eller høyre.
    • Du kan også dra én finger på skjermen for å bruke Berøringsutforskning.
  4. Dobbelttrykk for å åpne appen.

Bytt mellom apper

1. Åpne nylig brukte apper på enheten.
    • For å åpne nylige apper, sveip til venstre og så opp. Eller, hvis du bruker navigasjon med bevegelser, sveiper du opp fra bunnen med to fingre og holder.
  2. For å flytte fokus mellom åpne apper, sveip til venstre eller høyre.
  3. Dobbelttrykk for å bytte til appen som er i fokus.

Hvis du trenger mer hjelp med TalkBack, kan du kontakte Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne.