Apps gebruiken met TalkBack

Je kunt apps openen, schakelen tussen apps en 2 apps tegelijk tonen op een gesplitst scherm.

Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 7.0 en hoger. Je Android-versie controleren

Apps openen op je apparaat

1. Als je vanaf je apparaat naar het startscherm wilt gaan, swipe je vanaf de onderkant met 2 vingers omhoog.
  2. Als je het app-gedeelte wilt openen, swipe je met 2 vingers omhoog op het startscherm.
  3. Swipe naar links of rechts om een app te vinden.
    • Je kunt ook één vinger over het scherm slepen om via aanraking te verkennen.
  4. Dubbeltik op de app om deze te openen.

Schakelen tussen apps

1. Open je recente apps op je apparaat.
    • Swipe eerst naar links en dan omhoog om je recente apps te openen. Als je navigatie met gebaren gebruikt, swipe je vanaf de onderkant met 2 vingers omhoog en houd je het scherm vast.
  2. Swipe naar links of rechts om de focus tussen geopende apps te verplaatsen.
  3. Dubbeltik als je wilt overschakelen naar de app waarop de focus ligt.

Voor meer hulp met TalkBack kun je contact opnemen met het Google-supportteam voor gebruikers met een beperking.