Sovellusten käyttäminen TalkBackilla

Voit avata sovelluksia, vaihdella niiden välillä ja näyttää kaksi sovellusta samanaikaisesti jaetun näytön tilassa.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 7.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Sovellusten avaaminen laitteella

1. Voit siirtyä aloitusnäyttöön laitteellasi pyyhkäisemällä alaosasta kahdella sormella ylös.
  2. Voit avata sovellusosion pyyhkäisemällä aloitusnäytöltä kahdella sormella ylös.
  3. Voit etsiä sovellusta pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
    • Voit myös käyttää kosketuksella tutkimista vetämällä yhtä sormea näytöllä.
  4. Voit avata sovelluksen kaksoisnapauttamalla.

Sovelluksesta toiseen vaihtaminen

1. Avaa viimeaikaiset sovellukset laitteellasi.
    • Voit avata viimeaikaiset sovellukset pyyhkäisemällä vasemmalle ja sitten ylös. Jos käytät eleillä navigointia, pyyhkäise alaosasta kahdella sormella ylös ja paina pitkään.
  2. Voit siirtää kohdistusta avattujen sovellusten välillä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  3. Voit siirtyä kohdistettuun sovellukseen kaksoisnapauttamalla.

Jos tarvitset lisää apua TalkBackin kanssa, ota yhteyttä Googlen tukeen toimintarajoitteisille ja vammaisille.