Brug apps med TalkBack

Du kan åbne apps, skifte mellem apps og vise 2 apps på samme tid med en opdelt skærm.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Åbn apps på din enhed

1. Du kan gå til startskærmen på din enhed ved at stryge opad med to fingre fra bunden af skærmen.
  2. Stryg opad med to fingre på startskærmen for at åbne appsektionen.
  3. Stryg til venstre eller højre for at finde en app.
    • Du kan også trække en enkelt finger rundt på skærmen for at trykke for at høre.
  4. Tryk to gange for at åbne appen.

Skift mellem apps

1. Åbn dine seneste apps på enheden.
    • Du kan åbne dine seneste apps ved at stryge til venstre og derefter opad. Hvis du bruger navigation med bevægelser, kan du stryge opad med to fingre og holde dem nede.
  2. Du kan flytte fokus mellem åbne apps ved at stryge til venstre eller højre.
  3. Du kan skifte til den app, der er i fokus, ved at trykke to gange.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til TalkBack, kan du kontakte Googles support til brugere med handicap.