Utilitzar aplicacions amb TalkBack

Pots obrir aplicacions, canviar d'una aplicació a una altra i veure'n dues alhora amb la pantalla dividida.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 7.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Obrir aplicacions en un dispositiu

1. Per anar a la pantalla d'inici del dispositiu, fes lliscar dos dits cap amunt des de la part inferior.
  2. Per obrir la secció d'aplicacions, a la pantalla d'inici, fes lliscar dos dits cap amunt.
  3. Per trobar una aplicació, llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta.
    • També pots arrossegar un sol dit per la pantalla per fer servir l'exploració tàctil.
  4. Per obrir l'aplicació, fes doble toc.

Canviar d'aplicació

1. Al dispositiu, obre les aplicacions recents.
    • Per obrir les aplicacions recents, llisca cap a l'esquerra i, a continuació, cap amunt. Si utilitzes la navegació amb gestos, fes lliscar dos dits cap amunt i mantén premut.
  2. Per moure el focus entre les aplicacions obertes, llisca cap a l'esquerra o cap a la dreta.
  3. Per canviar a l'aplicació on has posat el focus, fes doble toc.

Per obtenir més ajuda amb TalkBack, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.