Administrer anrop med TalkBack

Med TalkBack kan du besvare eller avvise anrop. På Pixel-enheter kan du også navigere i telefonappen for å se alternativer som nylige anrop, kontakter eller talepost.

Administrer anropene dine

• Slik svarer du på innkommende anrop: Sveip opp med to fingre.
  • Slik avviser du anrop: Sveip ned med to fingre.
  • Slik avviser du anrop og sender en tekstmelding:Sveip til høyre og dobbelttrykk på Svar.
  • Slik legger du på:Velg Avslutt samtalen nederst på skjermen.

Tips: Hvis enheten støtter bevegelser med flere fingre, kan du også dobbelttrykke med to fingre for å svare eller legge på.

Naviger i telefonappen på Pixel-enheter

• Søk etter kontakter og steder: Du kan søke etter kontaktene dine øverst til venstre, under statusfeltet. Når du dobbelttrykker på skjermen, åpnes et søkefelt.
    • Hvis du har nettverkstilkobling og har slått på posisjonstjenester, kan du også søke etter steder i nærheten. Du kan for eksempel søke etter en lokal restaurant for å bestille mat eller bord.
  • Talesøk-knapp: Dobbelttrykk for å søke med stemmen.
  • Flere alternativer:
    • Nylige anrop: Under søkeknappen ser du en liste over nylig ringte, mottatte eller tapte anrop. For å se alternativet for tilbakeringing for et anrop, sveip til høyre eller bruk berøringsutforskning.
    • Navigasjonsfaner: Under nylige anrop er det faner for ulike deler av telefonappen:
      • Favoritter: Alle kontakter du merker som favoritt, og numre du ringer ofte.
      • Nylige: En liste over nylige anrop.
      • Kontakter: Telefonkontaktene dine.
      • Talepost: Avhengig av operatøren din kan du ha en fjerde fane for talepostkassen din.
    • Talltastatur: Nederst til høyre over «Kontakter» kan du åpne et talltastatur for å ringe. Dobbelttrykk for å åpne talltastaturet.
      • For å skrive inn +, flytt fokus til 0-tasten. Dobbelttrykk og hold.
    • Samtale-alternativer: Når du er i en samtale, har du disse alternativene:
      • Kutt lyden: Slå mikrofonen av eller på.
      • Tastatur: Åpne tastaturet.
        • For å lukke tastaturet, sveip ned og så til venstre. Hvis navigasjon med bevegelser er på, sveiper du eventuelt fra venstre eller høyre med to fingre.
      • Høyttaler: Bytt høyttaler.
        • Du kan velge Øretelefon eller Høyttaler. Eller hodetelefoner, hvis det er tilkoblet.
      • Legg til anrop: Slå sammen to samtaler. For å slå sammen samtaler, sett den nåværende samtalen på vent og ring på nytt. Velg deretter Slå sammen.
      • Videosamtale: Med enkelte operatører og enheter kan du bytte til en videosamtale.
      • Sett på vent: Sett en samtale på pause, men bli værende i den.
        • For å oppheve pausen, trykk på skjermen igjen.
      • Avslutt: Legg på.

Finn ut mer om hvordan du ringer og mottar anrop.

Hvis du trenger mer hjelp med TalkBack, kan du kontakte Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne.