Brug din Android-enhed med kontaktadgang

Kontaktadgang giver dig mulighed for at interagere med din Android-enhed ved hjælp af én eller flere kontakter i stedet for touchskærmen. Kontaktadgang kan være nyttig, hvis du ikke kan interagere direkte med din enhed.

Switch Access for Android

Sådan fungerer kontaktadgang

Kontaktadgang scanner elementerne på skærmen og fokuserer på hvert enkelt element efter tur, indtil du vælger det ønskede element.

Du skal bruge én eller flere kontakter for at kunne bruge Kontaktadgang. Der findes flere forskellige slags kontakter:

• Brug en ekstern kontakt: En kontakt er en enhed, der sender et tastetryksignal til din Android-enhed. Mange virksomheder sælger disse enheder, f.eks. Ablenet, Enabling Devices, RJ Cooper og Tecla. Disse enheder opretter forbindelse til din Android-enhed via USB eller Bluetooth (Google giver ingen garanti for disse virksomheder eller deres produkter).
  • Brug et eksternt tastatur: Du kan konfigurere et standard USB- eller Bluetooth-tastatur til at fungere som kontakt ved at tildele en eller flere af tasterne til handlinger.
  • Brug knapperne på din Android-enhed: De indbyggede knapper på din Android-enhed, såsom knapperne til at skrue op og ned for lyden, kan også tildeles til handlinger. Denne mulighed er tiltænkt udviklere. Hvis du vælger denne mulighed, behøver du ikke at udføre de to første konfigurationstrin i den næste artikel.

Forum for Kontaktadgang

Vær med i forummet for Kontaktadgang, hvor du kan stille spørgsmål og kommunikere med andre om Kontaktadgang.

Få yderligere hjælp

Kontakt Googles support til brugere med handicap for at få yderligere hjælp til Kontaktadgang.