Controlar un dispositiu Android amb Accés amb interruptors

La funció Accés amb interruptors et permet interaccionar amb el dispositiu Android mitjançant un o diversos interruptors en lloc de la pantalla tàctil. Aquesta funció pot ser útil si no pots interaccionar directament amb el teu dispositiu.

Switch Access for Android

Com funciona Accés amb interruptors

Accés amb interruptors escaneja els elements de la pantalla i els marca d'un en un fins que en selecciones un.

Per utilitzar aquesta funció, primer necessites un o més interruptors. Hi ha diversos tipus d'interruptors:

• Utilitza un commutador extern: un commutador és un dispositiu que envia un senyal de pulsació de tecla al dispositiu Android. Diverses empreses, com ara Ablenet, Enabling Devices, RJ Cooper i Tecla, tenen dispositius d'aquest tipus en venda. Aquests dispositius es connecten al dispositiu Android per USB o per Bluetooth. Google no es responsabilitza d'aquestes empreses ni dels seus productes.
  • Utilitza un teclat extern: pots configurar un teclat USB o Bluetooth estàndard perquè funcioni com un dispositiu interruptor i assignar accions a una o diverses tecles.
  • Utilitza els botons del dispositiu Android: també pots assignar accions als botons integrats del dispositiu Android, com ara els d'apujar i abaixar el volum. Aquesta opció està pensada per a desenvolupadors. Si la utilitzes, pots ometre els dos primers passos de configuració de l'article següent.

Comunitat d'Accés amb interruptors

Uneix-te a la comunitat d'Accés amb interruptors per fer preguntes i connectar amb altres persones que utilitzen aquesta funció.

Obtén més ajuda

Per obtenir més ajuda amb Accés amb interruptors, contacta amb l'equip d'assistència de Google per a persones amb discapacitat.