Så här får du skärmen att roteras automatiskt

När den här tillgänglighetsinställningen är aktiverad roteras skärmen automatiskt när du vrider enheten från stående till liggande eller tvärtom.

Om du använder TalkBack kan du behöva inaktivera den här inställningen, eftersom talad feedback kan avbrytas när skärmen roteras.

Så här ändrar du inställningen Rotera automatiskt:

1. Öppna appen Inställningar på enheten Appen Inställningar.
  2. Välj Tillgänglighet.
  3. Välj Rotera skärmen automatiskt.

Få mer hjälp

Om du behöver mer hjälp med Androids skärmläsare TalkBack kontaktar du Googles support för kunder med funktionsnedsättning.