Slik roterer du skjermen automatisk

Når denne tilgjengelighetsinnstillingen er på, roterer skjermen automatisk når du beveger enheten mellom stående og liggende posisjon.

Hvis du bruker TalkBack, kan det være lurt å slå av automatisk rotasjon, da rotering av skjermen kan forstyrre taletilbakemeldinger.

Følg denne fremgangsmåten for å endre innstillingen for automatisk rotasjon:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Velg Tilgjengelighet.
  3. Velg Rotér skjermen automatisk.

Få mer hjelp

Hvis du trenger mer hjelp med TalkBack, Android-skjermleseren, kan du kontakte Google brukerstøtte for personer med nedsatt funksjonsevne.