Sådan roterer du automatisk din skærm

Når denne indstilling for hjælpefunktioner er slået til, roterer skærmen automatisk, når du bevæger din enhed mellem portræt og landskab.

Hvis du bruger TalkBack, kan det være en god ide at deaktivere automatisk rotation, da rotation af skærmen kan afbryde talefeedback.

Følg disse trin for at ændre din indstilling for automatisk rotation:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Hjælpefunktioner.
  3. Vælg Roter skærm automatisk

Få yderligere hjælp

Hvis du har brug for yderligere hjælp til TalkBack, Androids skærmlæser, kan du kontakte Googles support til brugere med handicap.