Bruk tilgjengelighetsfunksjoner med Kamera-appen

Viktig: Trinnvis selfie er tilgjengelig på Pixel 6 og nyere modeller, inkludert Pixel Fold.

Når du tar bilder med Trinnvis selfie, kan du få signaler som hjelper deg med å posisjonere bildet. Du får signaler fra Trinnvis selfie når motivet er i synsfeltet. Det vises en ramme rundt motivet, det leses opp hint, og enheten vibrerer, slik at du vet når du bør ta bildet.

Denne funksjonen fungerer med

• front- og baksidekameraet
  • bilde- og portrettmodus

Tips: Portrettmodus registrerer bare ansikter.

Slå på Trinnvis selfie

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Søk etter «TalkBack».
  3. Slå på Bruk TalkBack.

Bruk Trinnvis selfie

1. Åpne Kamera-appen
  2. Rett kameraet mot motivet.
  3. Følg den lydbaserte eller den visuelle veiledningen eller vibrasjonene.
  4. Når motiver er plassert riktig i bildet, tar Kamera-appen bildet automatisk.
    • Trykk på volum -knappen for å gjøre det manuelt.

Tips: For å bytte mellom front- og baksidekameraet, dobbelttrykk på knappen for front- eller baksidekameraet.

Motiver som gjenkjennes av Trinnvis selfie

Når du tar bilder med Trinnvis selfie, blir det lettere å gjenkjenne motivet. Slike motiver kan gjenkjennes:

• ansikter
  • kjæledyr
  • mat
  • drikke
  • dokumenter
  • elektroniske enheter
  • Kjøretøy

Tips: Trinnvis selfie fungerer best med ett motiv.