Brug hjælpefunktioner med Kamera-appen

Vigtigt! Trinvis billedindstilling er tilgængelig på Pixel 6 og nyere, bl.a. Pixel Fold.

Når du tager et billede med Trinvis billedindstilling, kan du få signaler, der kan hjælpe dig med at indramme billedet. Trinvis billedindstilling signalerer, når dit motiv er i synsfeltet. En visuel ramme omgiver dit motiv, og oplæste signaler og vibrationer signalerer, hvornår billedet skal tages.

Denne funktion fungerer sammen med:

• Front- og bagsidekameraet.
  • Billed- og portrættilstand.

Tip! Portrættilstand registrerer kun ansigter.

Aktivér Trinvis billedindstilling

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Søg efter "TalkBack".
  3. Aktivér Brug TalkBack.

Brug Trinvis billedindstilling

1. Åbn Kamera-appen .
  2. Ret kameraet mod dit motiv.
  3. Følg lydvejledningen, den visuelle vejledning eller vibrationerne.
  4. Når motiver er inden for rammen, tager Kamera-appen automatisk dit billede.
    • Du kan gøre det manuelt ved at trykke på lydstyrkeknappen.

Tip! Du kan skifte mellem kameraet på forsiden og kameraet på bagsiden ved at trykke to gange på knappen til kameraet på forsiden eller bagsiden.

Motiver, som Trinvis billedindstilling genkender

Når du tager et billede med Trinvis billedindstilling, hjælper funktionen med at genkende motiverne. Motiver, funktionen genkender, omfatter følgende:

• Ansigter
  • Kæledyr
  • Mad
  • Drikkevarer
  • Dokumenter
  • Elektroniske enheder
  • Biler

Tip! Trinvis billedindstilling fungerer bedst med et enkelt motiv.